Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 2. Bölüm - Hatıran Yeter

Hangi 2 isim daha güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    23
Gözünden bir şey kaçtığını görmedim ki Dosi hanım, maşallah nasıl bir göz varsa. :A
Günlerdir aşırı yoğundum
Bugün ise full evdeydim ve evde bile tembelliğin alasını yaşadım haliyle her yere bakıyorum :A Birazda keyifsizdim ama sizin yorumlara bakmak iyi geldi :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
Bir kerede yanılsın şu parantez reis ?
Uzun süreli olmayanların yokkuğuna alışıyor insan hem çoğu ile iletişim oluyor forum dışında da. Seninle iletişim tek forumdan ibaret, haliyle yokluğun belli oluyor. Bak @MEnes i hiç aramıyor gözlerim forumda :A (oh be onu sıvamadığım bir mesajda anmış oldum :A )

@Sherlock sıva denince aklına birşey gelmiştir kesin :A
İlginç bir durum bu. Nasıl beni sıvamadan etiketlersin, kabul etmiyorum. Bir daha olmasın... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Aslında orada bir detay daha vardı da zamani gelince çıtlatırım ve kusura bakma
arada sana tokat atabilirim :F
Sadece benim etiket olduğum kısmı okudum o yüzden kaçırmış olabilirim. :A Mesajın tamamını şimdi okudum evet biraz daha detaylı bakılmalıymış o mesaja. :A Yapmadığın şey değil yapabilirsin... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sadece benim etiket olduğum kısmı okudum o yüzden kaçırmış olabilirim. :A Mesajın tamamını şimdi okudum evet biraz daha detaylı bakılmalıymış o mesaja. :A Yapmadığın şey değil yapabilirsin... :A
Sen anlamazsın ordaki detayı.
Sana tokat attığımı pek hatirlamıyorum ama bundan sonra dengeleri değiştirecem. Senelerdir seni sıvamak sana yetsin (gerçi umrunda değildi demi :A)

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Sen anlamazsın ordaki detayı.
Sana tokat attığımı pek hatirlamıyorum ama bundan sonra dengeleri değiştirecem. Senelerdir seni sıvamak sana yetsin (gerçi umrunda değildi demi :A)
Anlamazsam çıtlatırsın bir ara o zaman. :A Suratıma tokat gibi gelen mesajların hiç olmadı mı yani, bıraaak şimdi... :A Senelerdir yaptığın sıva bana yeter mi sence, bana sıva hiç yetmez hep fazlasını isterim. :A Kimse yapmasa da ben kendime yaparım zaten. :A

• Güldürdün
Anlamazsam çıtlatırsın bir ara o zaman. :A Suratıma tokat gibi gelen mesajların hiç olmadı mı yani, bıraaak şimdi... :A Senelerdir yaptığın sıva bana yeter mi sence, bana sıva hiç yetmez hep fazlasını isterim. :A Kimse yapmasa da ben kendime yaparım zaten. :A
Çıtlatırım. Büyük olasılıkla bugün olur eğerki birileri işini unutmazsa :A
aa onlar hakettiğin tokatkardır ama sert sayılmazdı be. Şimdi haketmeyeceklerinden söz ediyorum :F
Ay bilmezmiyim, yetmiyor sana sıva :T: ve bununla alakalı birşey de diyecem zamanı gelince :F
ve evet kendi sıva dozunu kendin ayarlıyorsun kimse yapmazsa. Gerçi yapsalarda farketmiyor. Her daim kendini sıvamaya hazırsın :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Çıtlatırım. Büyük olasılıkla bugün olur eğerki birileri işini unutmazsa :A
aa onlar hakettiğin tokatkardır ama sert sayılmazdı be. Şimdi haketmeyeceklerinden söz ediyorum :F
Ay bilmezmiyim, yetmiyor sana sıva :T: ve bununla alakalı birşey de diyecem zamanı gelince :F
ve evet kendi sıva dozunu kendin ayarlıyorsun kimse yapmazsa. Gerçi yapsalarda farketmiyor. Her daim kendini sıvamaya hazırsın :A
Hmmm demek hak etmediğim tokatlar yiyeceğim, neyse varsın senden gelsin o tokatlar sorun yok. :A

Bu bilgiler ışığında güzel bir MEnes hatırlatması yapmış olduk. :A Sıvayla ve sanatla kalmak dileğiyle. :A

• Harika
Günlerdir aşırı yoğundum
Bugün ise full evdeydim ve evde bile tembelliğin alasını yaşadım haliyle her yere bakıyorum :A Birazda keyifsizdim ama sizin yorumlara bakmak iyi geldi :bhr:

Sevindim Dosi hanım, sizi mutlu edebiliyor olmamız güzel. Bu, sıvamızın birleştirici ve mutlu edici yönünün ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. :A

• Harika
Sevindim Dosi hanım, sizi mutlu edebiliyor olmamız güzel. Bu, sıvamızın birleştirici ve mutlu edici yönünün ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. :A
Herzaman mutlu ediyorsunuz Sherlock Bey, nazar değmesin sizin sıvacıların ve bizim arkadaşlığımıza :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
Forumdaki genç kitlenin tarzına daha uygun olan Zakkum tabi :A

Linet'de güzel söylemiş.

• Güldürdün