Düzenli girmeyince kendimi 2-3 gün foruma girmemiş halde buluyorum devamlı olarakTeşekkürler ?
ya sana kaybolma dedikçe daha uzun süreli kayboluyorsun![]()
Düzenli girmeyince kendimi 2-3 gün foruma girmemiş halde buluyorum devamlı olarakTeşekkürler ?
ya sana kaybolma dedikçe daha uzun süreli kayboluyorsun![]()
Aslında o duyguyu bilirim. Normalde gün boyu 8 saat girmesem girme isteğim olmuyor ama işte konulara el atınca ve sağdan soldan klip veya ilginç haberler görünce damlıyorum burayaDüzenli girmeyince kendimi 2-3 gün foruma girmemiş halde buluyorum devamlı olarak![]()
Senin kayboluşların daha uzun süreli zaten, benim yok öyle uzun ara verdiğim bir dönemAslında o duyguyu bilirim. Normalde gün boyu 8 saat girmesem girme isteğim olmuyor ama işte konulara el atınca ve sağdan soldan klip veya ilginç haberler görünce damlıyorum burayaGaliba son 1 buçuk aydır günlük takılıyorum yine. Benim aktifliğimim bir ortası yok, ya tam aktifim yada tam azaltıyorum
![]()
Tam harika atıyordum, parantez reis işi bozduSenin kayboluşların daha uzun süreli zaten, benim yok öyle uzun ara verdiğim bir dönemNeyse günlük girerim bundan sonra 1 gün ara vermek bile yok
(3 gün foruma girmedi)
Parantez reis her zaman haklıdır, 3 gün foruma girmeyeceğim diyorsa doğru söylüyordurTam harika atıyordum, parantez reis işi bozdu![]()
Forumda bir konu vardı, yokluğunu hisettiğiniz üyeler diye. Bu gidişle ismini anacam oradaBaya bi hissediiliyor 1 gün girmesen bile ve ben tüm gün aktifsem :S
Bir kerede yanılsın şu parantez reis ?Parantez reis her zaman haklıdır, 3 gün foruma girmeyeceğim diyorsa doğru söylüyordurO konuda gerçekten uzun süredir girmeyenleri analım lütfen, beni azıcık özle bir şey olmaz o kadardan
![]()
Tamam parantez reisi haksız çıkartmaya çalışacağım o zaman senin içinBir kerede yanılsın şu parantez reis ?
Uzun süreli olmayanların yokkuğuna alışıyor insan hem çoğu ile iletişim oluyor forum dışında da. Seninle iletişim tek forumdan ibaret, haliyle yokluğun belli oluyor. Bak @MEnes i hiç aramıyor gözlerim forumda(oh be onu sıvamadığım bir mesajda anmış oldum
)
@Sherlock sıva denince aklına birşey gelmiştir kesin![]()
Bir kerede yanılsın şu parantez reis ?
Uzun süreli olmayanların yokkuğuna alışıyor insan hem çoğu ile iletişim oluyor forum dışında da. Seninle iletişim tek forumdan ibaret, haliyle yokluğun belli oluyor. Bak @MEnes i hiç aramıyor gözlerim forumda(oh be onu sıvamadığım bir mesajda anmış oldum
)
@Sherlock sıva denince aklına birşey gelmiştir kesin![]()
Tamam parantez reisi haksız çıkartmaya çalışacağım o zaman senin için![]()
Çok haklı... @Dosi
eminim yine otomatikmen bu cümlenin arkasınada parantez reis düşndünTamam parantez reisi haksız çıkartmaya çalışacağım o zaman senin için![]()
ya şuarada @MasacRE 'nin foruma günlük takılmasını sağlamaya çalısıyorum, sevincim 1 dakika bile sürmedi
ya şuarada @MasacRE 'nin foruma günlük takılmasını sağlamaya çalısıyorum, sevincim 1 dakika bile sürmedi![]()
Yok bir mesajlığına da olsa mutlu ol diye parantez reis düşünmedim orayaeminim yine otomatikmen bu cümlenin arkasınada parantez reis düşndünben istemsizce okudum devamını sanki varmış gibi
![]()
Yok bir mesajlığına da olsa mutlu ol diye parantez reis düşünmedim oraya![]()
Çaktırmasana kardeşim(Düşündü)![]()
??? Hissetmezsin tabiki çünkü forumda olmasada goygoyuna devam ediyorsundur.Utku beyciğim kimsenin zorla dediği bir şeyi yapmaz Dosi hanım. Kafasına eseni yapar ve genellikle bu kafasına esen şeyi yapmaya da üşenir.O yüzden işin zor, hem ben kendisinin yokluğunu da hissetmedim.
![]()
Çaktırmasana kardeşim![]()
??? Hissetmezsin tabiki çünkü forumda olmasada goygoyuna devam ediyorsundur.
Utku bey benim has örnek jürim artı eğlenceli mesajlarına deyinmiyorum bile. Senin kadar da üşengeç biri değil bir kere![]()
bugün baya sıvamaya adamışsın kendiniUtku beyciğim adamdır, her konuda işinin eri ve üstadıdır.O konuda sana katılıyorum.
![]()