Damien Duff
Favori Üye
Benide Fenerbahçe yaktı ve bulacağı teknik direktör özellikle Matt Jarviss yakar gibi geliyorFenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım
Benide Fenerbahçe yaktı ve bulacağı teknik direktör özellikle Matt Jarviss yakar gibi geliyorFenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım
Aynen unutmamak için 2 hafta falan önden gidiyorum.@The_Erinch tahminlerini bir önceki hafta bitmeden yapmıştı, kafası rahat.
Okan Buruk gelecek bence.
Benim söylediğim Adaylara nediyorsunAynen unutmamak için 2 hafta falan önden gidiyorum.
İstemiyor taraftar benim dediğim isimler nasıl @bazingaOkan Buruk gelecek bence.
Çoğunu tanımıyorum, Robben daha yeni futbolu bıraktı hemen teknik direktör olmaz.
Trabzonspor'un için saldır o zaman artık.Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım
Stephen İreland Manchester City de oynamış Mancini kovmuş adamı sisteme uymuyor diyeÇoğunu tanımıyorum, Robben daha yeni futbolu bıraktı hemen teknik direktör olmaz.
Yasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsinmaçlara son yarım saat kala herzaman edit hakkın var. İlerde vakit buldukça değişiklik yaparsın.
Almanca dilide var. Onu ayarla olmadı
@Zeyno artık sonuncu değil
@Cervantes 'de var. En az bir kaç hafta be. Her hafta 20 küsür puan alırlarsa sende hiç alamazsan Nerden baksan 1 ayYasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Üç büyükler bu sezon kötü @ZeynoYasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Bu süper lige belli olmaz @Dosi@Cervantes 'de var. En az bir kaç hafta be. Her hafta 20 küsür puan alırlarsa sende hiç alamazsan Nerden baksan 1 aybiraz imkansız gibi
Ayenn. Geçen hafta hep 15 üstü puan olurdu. Bu sene çok az 10 üstü oluyor
ilk önce bir teknik direktör bulalımda Stephen İreland I da alabiliriz o ekibi vardırAyenn. Geçen hafta hep 15 üstü puan olurdu. Bu sene çok az 10 üstü oluyor
Yasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Birisinin futbolu bıraktıktan sonra yüksek lisans yapmış irish Football academy deMutlu etmek bizim işimiz, değil mi @Cervantes
Tahminlerini bekliyoruz 😡Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım
FB yenilir dediysen tutmasınValla ben yaptım bu haftayı. Tuttu mu göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?