Sen Menes'i geçmeye bak. Beni boşver şimdilikAramızda 6 puan fark birden açıldı o golle. Ne güzel 2'ye indirdim diye seviniyordum.
Ben ortalama olarak 6-7 puan alıyorum hep. Hâlâ etiketi alamama şansım yüksek.
Sen Menes'i geçmeye bak. Beni boşver şimdilikAramızda 6 puan fark birden açıldı o golle. Ne güzel 2'ye indirdim diye seviniyordum.
27. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica oldu, @12.Adam ise 10 puan alarak bir diğer başarılı isim oldu. @MasacRE ve @The_Erinch 200 puanı geçen bir diğer üyeler oldu. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 115338
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
beni hakemler yakıyor her maçta çaykurize 3-2 kazanır dedim penaltılar engelliyorFener maçı sayesinde iyi gitmişim.
Beni antrenmanda yalnız bırakan @Cervantes 'i kınıyorum.
Gelecek hafta tahminlerini hatırlatırsınız @Tolstoyevski @Dosi
beni hakemler yakıyor her maçta çaykurize 3-2 kazanır dedim penaltılar engelliyor
Bende hemen arkadan geliyorum.😱Neyy benmi birinci oldum ayyy
Evet dostumBende hemen arkadan geliyorum.
Böyle devam edelim.Sen üstündeki ile puan farkını 12 ye indirdin. Ben ilk 10 yürüyüşüne başladım. Puan durumuna baktın mı?Evet dostum
Böyle devam edelim.Sen üstündeki ile puan farkını 12 ye indirdin. Ben ilk 10 yürüyüşüne başladım. Puan durumuna baktın mı?
Tahmin yaparken maçkolikten yardım al.Baktımdevam edelim tamamdır
İlk 2 maçı kaçırmasaydım yetişecektim sana, oralardan puan alırdım... Bir daha asla maç es geçmem, kaçırmam...Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.
Şimdi ben 2-0 iken 2-1 olarak edit ettiğim için ayrı bir heyecan yaptım. 3-1 olsa 2 puan alacakken 1 puan alıp 1 puan zararda olacaktım ama bu değişiklik sebebi ile 1 puan yerine 3 puan alıp 2 puan kâr yaptım
Etrafımı Gs'liler sarmış. @MasacRE ile 2 puan erittim, @MEnes ile 3 puan daha farkı açtım@The_Erinch @Tolstoyevski @12.Adam @Yakamoz-Asi
Günaydın, tmm tmm inandım...İlk 2 maçı kaçırmasaydım yetişecektim sana, oralardan puan alırdım... Bir daha asla maç es geçmem, kaçırmam...
Günaydın canım...Günaydın, tmm tmm inandım...
(Kaçırdı)İlk 2 maçı kaçırmasaydım yetişecektim sana, oralardan puan alırdım... Bir daha asla maç es geçmem, kaçırmam...
Günaydın canım...
Yaşanır...(Kaçırdı)
şu süper ligi iptal etsinler trabzonspor konya yarışını kim seyrederki biz yetişiriz diye koptu ve mutlaka trabzonu yenmemiz lazım konya kaybederse Ttabzonspor4 kadıköyde şampiyonluğunu ilan edecek bu maça olöağanüstü hal ilan etmesi gerekiyor ve deplasman yasağı kalkmış Trabzonla olan @12.Adam @DosiYaşanır...
@MasacRE birlikte denize 🤭🤭🤭27. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica oldu, @12.Adam ise 10 puan alarak bir diğer başarılı isim oldu. @MasacRE ve @The_Erinch 200 puanı geçen bir diğer üyeler oldu. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 115338
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Trabzonspor’a karşı totem yapacağım yenilsin diye@MasacRE birlikte denize 🤭🤭🤭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?