Ne yaptın? @Dosi kulağına mı üfledi?Benmi katlamışım vayy bee
Ne yaptın? @Dosi kulağına mı üfledi?Benmi katlamışım vayy bee
Keşke ben de aynısını yapsaydım. Yani ona üflediğim sonuçlarNe yaptın? @Dosi kulağına mı üfledi?
Ne yaptın? @Dosi kulağına mı üfledi?
Biraz da maçkolikten git . Yeni bir şey yap. @Dosi ( Ben öyle yapıyorum da)Atıyorum tutuyor valla
Kaldı 11 hafta, Sık dişini hesaplarıma göre son 5-6 maç kaldı.32.Hafta da matematiksel olarak resmileşeceğini düşünüyorum.Canı sıkılan 5 atmış...
Trabzona şampiyonluk kupası verilsede bitse lig artık...
Biraz da maçkolikten git . Yeni bir şey yap. @Dosi ( Ben öyle yapıyorum da)
Bir ara herkese 0-0 1-0 1-1 tahmin ediyordu. O günler geride kalmış gözüküyor.Resmen gol yağmuru oldu bu hafta 😱 @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 115309
Ya bu hafta bir miktar dolu doluydu o yüzden şaapamadım... Yapacak bir şey yok diğer maçlardan ne kadar topladıysak artık, bu hafta böyle olsun...Geçen hava atmışın beni küçük görenler diyeeee, önce oturdaaa maçlarııı takip et.. Ofun yakışıklı adamı seni 😁☺️😁☺️😁☺️☺️☺️
------
@MasacRE itelemem lazım, aşağıdan çeker misin lütfen 🤭🤭🤭🤭🤭🤫🤫🤫🤫
Trabzonspor’un Şampiyonluk maçı Kadıköy’de @Tolstoyevski @DosiAhahaahahahahahaha , Rize gol atmış.Çaylarrrrrrrrr @Tolstoyevski
Çoktan şampiyon oldu da iş resmiyete dökülmedi.Bence bu maçta olası bir yenilgi de kıyamet kopar.Trabzonspor’un Şampiyonluk maçı Kadıköy’de @Tolstoyevski @Dosi
Bende hissediyorum @12.AdamÇoktan şampiyon oldu da iş resmiyete dökülmedi.Bence bu maçta olası bir yenilgi de kıyamet kopar.
Yok artık be kadın son anda değiştirip üç puan almak nedir İyi madem kapanışı da sen yap bunun kutlaması olarakFenerbahçe maç skorunu değiştirdim. Önemli değil pişman olursam
4-4 biter dedim @bazingaYaktın beni Szalai.
Hull City kadroma aldım seni o kadar, yapılacak şey miydi son dakikada 3 puanımı çalmak.
Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.Fenerbahçe maç skorunu değiştirdim. Önemli değil pişman olursam
Aramızda 6 puan fark birden açıldı o golle. Ne güzel 2'ye indirdim diye seviniyordum.Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.
Şimdi ben 2-0 iken 2-1 olarak edit ettiğim için ayrı bir heyecan yaptım. 3-1 olsa 2 puan alacakken 1 puan alıp 1 puan zararda olacaktım ama bu değişiklik sebebi ile 1 puan yerine 3 puan alıp 2 puan kâr yaptım
Etrafını Gs'liler sarmış. @MasacRE ile 2 puan erittim, @MEnes ile 3 puan daha farkı açtım @The_Erinch @Tolstoyevski @12.Adam @Yakamoz-Asi