Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Resmen gol yağmuru oldu bu hafta 😱 @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @bazinga

1645985138188.png

Geçen hava atmışın beni küçük görenler diyeeee, önce oturdaaa maçlarııı takip et.. Ofun yakışıklı adamı seni 😁☺️😁☺️😁☺️☺️☺️
------

@MasacRE itelemem lazım, aşağıdan çeker misin lütfen 🤭🤭🤭🤭🤭🤫🤫🤫🤫
Ya bu hafta bir miktar dolu doluydu o yüzden şaapamadım... :A Yapacak bir şey yok diğer maçlardan ne kadar topladıysak artık, bu hafta böyle olsun... :A

Fenerbahçe maç skorunu değiştirdim. Önemli değil pişman olursam :A

Fenerbahçe maç skorunu değiştirdim. Önemli değil pişman olursam :A
Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.
Şimdi ben 2-0 iken 2-1 olarak edit ettiğim için ayrı bir heyecan yaptım. 3-1 olsa 2 puan alacakken 1 puan alıp 1 puan zararda olacaktım ama bu değişiklik sebebi ile 1 puan yerine 3 puan alıp 2 puan kâr yaptım :A

Etrafımı Gs'liler sarmış. @MasacRE ile 2 puan erittim, @MEnes ile 3 puan daha farkı açtım :Z @The_Erinch @Tolstoyevski @12.Adam @Yakamoz-Asi

Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.
Şimdi ben 2-0 iken 2-1 olarak edit ettiğim için ayrı bir heyecan yaptım. 3-1 olsa 2 puan alacakken 1 puan alıp 1 puan zararda olacaktım ama bu değişiklik sebebi ile 1 puan yerine 3 puan alıp 2 puan kâr yaptım :A

Etrafını Gs'liler sarmış. @MasacRE ile 2 puan erittim, @MEnes ile 3 puan daha farkı açtım :Z @The_Erinch @Tolstoyevski @12.Adam @Yakamoz-Asi
Aramızda 6 puan fark birden açıldı o golle. Ne güzel 2'ye indirdim diye seviniyordum. :(

• Güldürdün
Reactions: Dosi