Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Aramızda 6 puan fark birden açıldı o golle. Ne güzel 2'ye indirdim diye seviniyordum. :(
Sen Menes'i geçmeye bak. Beni boşver şimdilik :A ben 2-0 yapınca sonra dedim ki yok yok Fenerbahçe gol yemeyi sever, 1 ekledim, normalde yenilirde diyebilirdim ama duygusal davranıyorum Fenerbahçe'ye. Arada işe yarıyor işte :A
Ben ortalama olarak 6-7 puan alıyorum hep. Hâlâ etiketi alamama şansım yüksek.

• Güldürdün
Reactions: bazinga
27. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica oldu, @12.Adam ise 10 puan alarak bir diğer başarılı isim oldu. @MasacRE ve @The_Erinch 200 puanı geçen bir diğer üyeler oldu. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.

IMG_20220228_202755.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai

27. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 11 puan ile @Angelica oldu, @12.Adam ise 10 puan alarak bir diğer başarılı isim oldu. @MasacRE ve @The_Erinch 200 puanı geçen bir diğer üyeler oldu. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 115338

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai

😱Neyy benmi birinci oldum ayyy

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Maçın skorunu 90+3 olunca gördüm ve 90+7 de kırmızı kart olunca aman penaltı olmasın diye düşündüm. Sonra 90+9 sonrası sadece Canlı diye yazdı ve bir türlü siyaha dönmedi.
Şimdi ben 2-0 iken 2-1 olarak edit ettiğim için ayrı bir heyecan yaptım. 3-1 olsa 2 puan alacakken 1 puan alıp 1 puan zararda olacaktım ama bu değişiklik sebebi ile 1 puan yerine 3 puan alıp 2 puan kâr yaptım :A

Etrafımı Gs'liler sarmış. @MasacRE ile 2 puan erittim, @MEnes ile 3 puan daha farkı açtım :Z @The_Erinch @Tolstoyevski @12.Adam @Yakamoz-Asi
İlk 2 maçı kaçırmasaydım yetişecektim sana, oralardan puan alırdım... Bir daha asla maç es geçmem, kaçırmam... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
şu süper ligi iptal etsinler trabzonspor konya yarışını kim seyrederki biz yetişiriz diye koptu ve mutlaka trabzonu yenmemiz lazım konya kaybederse Ttabzonspor4 kadıköyde şampiyonluğunu ilan edecek bu maça olöağanüstü hal ilan etmesi gerekiyor ve deplasman yasağı kalkmış Trabzonla olan @12.Adam @Dosi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Ekli dosyayı görüntüle 115338

@MasacRE birlikte denize 🤭🤭🤭