Damien Duff
Süper Favori Üye
Bence hakemler yanlış atanmış maçlaraPremier Lige de uğra.Süs diye mi adın orada.![]()
Bence hakemler yanlış atanmış maçlaraPremier Lige de uğra.Süs diye mi adın orada.![]()
Ben ters köşe yapıyım dedim var ters köşeye yatırdı Göztepe’nin golünü iptal ettiSüper Lig'den nefret ediyorum, hep ters köşe oluyor. Ayarsız bir lig.![]()
Kicktipp sekmesinden kontrol edebilirsin.Öyle bir lig mi var?![]()
Ters köşe totemi yapıyım dedim beni ters köşe yaptılarÖyle bir lig mi var?![]()
Bende yok.Kicktipp sekmesinden kontrol edebilirsin.![]()
benim ters köşe totemim beni ters köşeye yatırdıAma Şampiyonlar Liginde varsın.![]()
@Tolstoyevski ve @BARON男爵 da var aslında ligde ama herhangi bir rekabet unsuru olmadığı için tahmin etmez oldum.
hakem hiç sarı kart göstermedi fenerbahce maçında bütün sarı kartları göstermişti Trabzon maçı incelenmeyiKonyacım 2 yeterli.
Tabi gene 8 tane gs için penaltı olmazsa...
Şampiyonluğumu kabul ediyorsun yani.@Tolstoyevski ve @BARON男爵 da var aslında ligde ama herhangi bir rekabet unsuru olmadığı için tahmin etmez oldum.Bir sen varsın ama iki kişilik rekabet pek zevkli olmuyor.
![]()
E zaten tek başına skor tahmini yaptın, bir zahmet şampiyon ol.Şampiyonluğumu kabul ediyorsun yani.![]()
@bazinga etiketi vermeye yanaşmıyor, yokuş yapıyor.E zaten tek başına skor tahmini yaptın, bir zahmet şampiyon ol.![]()
Sen onları oyalayadur ben gelmeye çalışıyorum. 🤭🤣Bu hafta o hafta olsun, Amin 🙏🙏🙏
Casperı çekip alıp @MasacRE üstüne attığım an 🤭😁🤭😁🤭😁🤭 @Araf @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @emreemreu
Bu hafta da işler iyi gitmiyor. Galatasaray'ı da nokta atışı bilip farkı açmışsın. Gs'nin yenileceği belliydi de son haftalarda kıpırdanma olduğu için 1 gol atarız dedik ama onu da becerememiş bizim rezillerBu hafta o hafta olsun, Amin 🙏🙏🙏
Casperı çekip alıp @MasacRE üstüne attığım an 🤭😁🤭😁🤭😁🤭 @Araf @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @emreemreu
Ben de aynı şekilde 2 puandan oldum.Bu hafta da işler iyi gitmiyor. Galatasaray'ı da nokta atışı bilip farkı açmışsın. Gs'nin yenileceği belliydi de son haftalarda kıpırdanma olduğu için 1 gol atarız dedik ama onu da becerememiş bizim reziller![]()