Damien Duff
Favori Üye
Bence hakemler yanlış atanmış maçlaraPremier Lige de uğra.Süs diye mi adın orada.
Bence hakemler yanlış atanmış maçlaraPremier Lige de uğra.Süs diye mi adın orada.
Ben ters köşe yapıyım dedim var ters köşeye yatırdı Göztepe’nin golünü iptal ettiSüper Lig'den nefret ediyorum, hep ters köşe oluyor. Ayarsız bir lig.
Kicktipp sekmesinden kontrol edebilirsin.Öyle bir lig mi var?
Ters köşe totemi yapıyım dedim beni ters köşe yaptılarÖyle bir lig mi var?
Bende yok.Kicktipp sekmesinden kontrol edebilirsin.
benim ters köşe totemim beni ters köşeye yatırdıAma Şampiyonlar Liginde varsın.
@Tolstoyevski ve @BARON男爵 da var aslında ligde ama herhangi bir rekabet unsuru olmadığı için tahmin etmez oldum. Bir sen varsın ama iki kişilik rekabet pek zevkli olmuyor.
hakem hiç sarı kart göstermedi fenerbahce maçında bütün sarı kartları göstermişti Trabzon maçı incelenmeyiKonyacım 2 yeterli.
Tabi gene 8 tane gs için penaltı olmazsa...
Şampiyonluğumu kabul ediyorsun yani.@Tolstoyevski ve @BARON男爵 da var aslında ligde ama herhangi bir rekabet unsuru olmadığı için tahmin etmez oldum. Bir sen varsın ama iki kişilik rekabet pek zevkli olmuyor.
E zaten tek başına skor tahmini yaptın, bir zahmet şampiyon ol.Şampiyonluğumu kabul ediyorsun yani.
@bazinga etiketi vermeye yanaşmıyor, yokuş yapıyor.E zaten tek başına skor tahmini yaptın, bir zahmet şampiyon ol.
Sen onları oyalayadur ben gelmeye çalışıyorum. 🤭🤣Bu hafta o hafta olsun, Amin 🙏🙏🙏
Casperı çekip alıp @MasacRE üstüne attığım an 🤭😁🤭😁🤭😁🤭 @Araf @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @emreemreu
Bu hafta da işler iyi gitmiyor. Galatasaray'ı da nokta atışı bilip farkı açmışsın. Gs'nin yenileceği belliydi de son haftalarda kıpırdanma olduğu için 1 gol atarız dedik ama onu da becerememiş bizim rezillerBu hafta o hafta olsun, Amin 🙏🙏🙏
Casperı çekip alıp @MasacRE üstüne attığım an 🤭😁🤭😁🤭😁🤭 @Araf @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @emreemreu
Ben de aynı şekilde 2 puandan oldum. İlk aklıma 2-0 geldi, ne yemeye değiştirirsin ki.Bu hafta da işler iyi gitmiyor. Galatasaray'ı da nokta atışı bilip farkı açmışsın. Gs'nin yenileceği belliydi de son haftalarda kıpırdanma olduğu için 1 gol atarız dedik ama onu da becerememiş bizim reziller