Süper lig 12. Haftayı geride bıraktık. 13. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.
Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
Haftanın birincisi 13 puan ile @mesmeso oldu ve 7 sıra yükselerek en iyi çıkışı yapan oldu. @emreemreu ise bu haftda da çıkışını sürdürdü ve zirve ortağı oldu.
Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi sıralama olarak yerinde saysada Maskeli Fedai ile puan farkını 2ye çıkardı ve Maskeli Fedai 2 basamak geriledi.
Ekli dosyayı görüntüle 111159
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
------
@Maskeli Fedai
"Her an her şey değişebilir." demiştim, öyle oldu. Zirvelere yakın olan ben, şimdi aşağılara indim. Bu hafta çok sürprizli geçmişti, onun da etkisiyle çok az puan alabildim.Ekli dosyayı görüntüle 110758
Devamı da bir o kadar rekabet dolu.
@emreemreu, @MasacRE, @eskici ve @The_Erinch arka arkaya sıralanmış. Her an her şey değişebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 110760
@bazinga da bu hafta iyi gidiyor ve böyle giderse, o da yukarılara çıkabilir.