Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Her an her şey değişebilir." demiştim, öyle oldu. Zirvelere yakın olan ben, şimdi aşağılara indim. Bu hafta çok sürprizli geçmişti, onun da etkisiyle çok az puan alabildim.

Reactions: 12.Adam and Dosi
"Her an her şey değişebilir." demiştim, öyle oldu. Zirvelere yakın olan ben, şimdi aşağılara indim. Bu hafta çok sürprizli geçmişti, onun da etkisiyle çok az puan alabildim.
Çırpına çırpına 2.Lik koltuğunu kıl payı @emreemreu 'ya kaptırmadım daha ama an meselesi

@emreemreu sessiz sessiz yükseldi, beni geçeceğini hissetmiştim zaten, geçti de. Dikkat et, geçebilir, hatta bence geçecek de. Zirvenin yeni sahibi bile olabilir.
Unutma, ben de sessiz sessiz ilerlemiştim
20'de kalma mücadelesi verirken 3 hafta iyi gidip bu yerlere geldim

Normalde zirveye kim yaklaşsa gıcık kapıp hedefime alıyorum ve gerilemesini isterim ama @emreemreu 'ya karşı öyle değilim. Yeni bir isim kazansın istiyorum etiket almayan artı FB'li, daha ne olsun

@Maskeli Fedai'nin kazanması yerine, @emreemreu'nun kazanmasını istiyorsun yani.
Fenerbahçe aşkı böyle bir şey işte, burada kazanalım bari.

@Maskeli Fedai'nin kazanması yerine, @emreemreu'nun kazanmasını istiyorsun yani.
Yine paramparçayım..

Nazar değdi.. 😳😳
Biz ona büyük konuşmanın bedeli diyoruz

------

Maskeli zirve iken ve ben 19. sırada iken, sesin duyulmuyır gibi bir sürü büyük laflar etti. O gün ona, seni geçeceğim dediğim zaman zor deyip alay etti ve hemen o hafta, hafta birincisi oldum ve onu geçtim sonradan
artık hedefime ulaşınca hevesim kaçtı
bundan sonra yine öne geçerse sorun değil, o asla onu geçmeyeceğimi deyince nasıl hırs yaptıysam geçtik
bundan sonrası MEnes ile farkı açmak. Onunla da son maçta hedef benden önde olmaması

Çok söyledik @Araf ama dinletemedik.

@Maskeli Fedai , lige iyi giriş yapmış bir Anadolu takımı edasıyla dolanırken, @Dosi f1 pilotu gibi pitstopunu yaptı gaza bastı ve yeni kullanılmış lastikler ile geçip gitti.

Puan farkının suni olduğunu unutuyorsunuz ama

Reactions: Dosi and 12.Adam
Reactions: Tolstoyevski
@Maskeli Fedai'yi etiketleyeyim, garibim etiketlenememiş.

@Maskeli Fedai'yi etiketleyeyim, garibim etiketlenememiş.
@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...