Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper lig 12. Haftayı geride bıraktık. 13. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.

Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp

Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
www.kicktipp.com

Haftanın birincisi 13 puan ile @mesmeso oldu ve 7 sıra yükselerek en iyi çıkışı yapan oldu. @emreemreu ise bu haftda da çıkışını sürdürdü ve zirve ortağı oldu.

Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi sıralama olarak yerinde saysada Maskeli Fedai ile puan farkını 2ye çıkardı ve Maskeli Fedai 2 basamak geriledi.

Ekli dosyayı görüntüle 111159

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
------

@Maskeli Fedai :A
Ekli dosyayı görüntüle 110758

Devamı da bir o kadar rekabet dolu. :A

@emreemreu, @MasacRE, @eskici ve @The_Erinch arka arkaya sıralanmış. Her an her şey değişebilir. :D

Ekli dosyayı görüntüle 110760

@bazinga da bu hafta iyi gidiyor ve böyle giderse, o da yukarılara çıkabilir. :A
"Her an her şey değişebilir." demiştim, öyle oldu. Zirvelere yakın olan ben, şimdi aşağılara indim. Bu hafta çok sürprizli geçmişti, onun da etkisiyle çok az puan alabildim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
"Her an her şey değişebilir." demiştim, öyle oldu. Zirvelere yakın olan ben, şimdi aşağılara indim. Bu hafta çok sürprizli geçmişti, onun da etkisiyle çok az puan alabildim. :A
Çırpına çırpına 2.Lik koltuğunu kıl payı @emreemreu 'ya kaptırmadım daha ama an meselesi :A

@emreemreu sessiz sessiz yükseldi, beni geçeceğini hissetmiştim zaten, geçti de. Dikkat et, geçebilir, hatta bence geçecek de. Zirvenin yeni sahibi bile olabilir. :A
Unutma, ben de sessiz sessiz ilerlemiştim :A 20'de kalma mücadelesi verirken 3 hafta iyi gidip bu yerlere geldim :A
Normalde zirveye kim yaklaşsa gıcık kapıp hedefime alıyorum ve gerilemesini isterim ama @emreemreu 'ya karşı öyle değilim. Yeni bir isim kazansın istiyorum etiket almayan artı FB'li, daha ne olsun :A

Unutma, ben de sessiz sessiz ilerlemiştim :A 20'de kalma mücadelesi verirken 3 hafta iyi gidip bu yerlere geldim :A
Normalde zirveye kim yaklaşsa gıcık kapıp hedefime alıyorum ve gerilemesini isterim ama @emreemreu 'ya karşı öyle değilim. Yeni bir isim kazansın istiyorum etiket almayan artı FB'li, daha ne olsun :A
@Maskeli Fedai'nin kazanması yerine, @emreemreu'nun kazanmasını istiyorsun yani. :A Fenerbahçe aşkı böyle bir şey işte, burada kazanalım bari. :A

@Maskeli Fedai'nin kazanması yerine, @emreemreu'nun kazanmasını istiyorsun yani. :A Fenerbahçe aşkı böyle bir şey işte, burada kazanalım bari. :A
Yine paramparçayım..

Nazar değdi.. 😳😳
Biz ona büyük konuşmanın bedeli diyoruz :A
------

Maskeli zirve iken ve ben 19. sırada iken, sesin duyulmuyır gibi bir sürü büyük laflar etti. O gün ona, seni geçeceğim dediğim zaman zor deyip alay etti ve hemen o hafta, hafta birincisi oldum ve onu geçtim sonradan :A artık hedefime ulaşınca hevesim kaçtı :A bundan sonra yine öne geçerse sorun değil, o asla onu geçmeyeceğimi deyince nasıl hırs yaptıysam geçtik :A bundan sonrası MEnes ile farkı açmak. Onunla da son maçta hedef benden önde olmaması :A

------

Maskeli zirve iken ve ben 19. sırada iken, sesin duyulmuyır gibi bir sürü büyük laflar etti. O gün ona, seni geçeceğim dediğim zaman zor deyip alay etti ve hemen o hafta, hafta birincisi oldum ve onu geçtim sonradan :A artık hedefime ulaşınca hevesim kaçtı :A bundan sonra yine öne geçerse sorun değil, o asla onu geçmeyeceğimi deyince nasıl hırs yaptıysam geçtik :A bundan sonrası MEnes ile farkı açmak. Onunla da son maçta hedef benden önde olmaması :A
Çok söyledik @Araf ama dinletemedik. :A
@Maskeli Fedai , lige iyi giriş yapmış bir Anadolu takımı edasıyla dolanırken, @Dosi f1 pilotu gibi pitstopunu yaptı gaza bastı ve yeni kullanılmış lastikler ile geçip gitti.:A

------

Çok söyledik @Araf ama dinletemedik. :A
@Maskeli Fedai , lige iyi giriş yapmış bir Anadolu takımı edasıyla dolanırken, @Dosi f1 pilotu gibi pitstopunu yaptı gaza bastı ve yeni kullanılmış lastikler ile geçip gitti.:A
Puan farkının suni olduğunu unutuyorsunuz ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Uzun bir aradan sonra kaldığımız yerden devam :Z
Tahmin yapmayı unutmayın

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
@Maskeli Fedai'yi etiketleyeyim, garibim etiketlenememiş. :A

Uzun bir aradan sonra kaldığımız yerden devam :Z
Tahmin yapmayı unutmayın

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
@Maskeli Fedai'yi etiketleyeyim, garibim etiketlenememiş. :A
@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım :Z :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...