Damien Duff
Süper Favori Üye
Fenerbahçe baya yaktı küme düşme potasına attı ben baya guveniyorum @DosiDaha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.![]()
Fenerbahçe baya yaktı küme düşme potasına attı ben baya guveniyorum @DosiDaha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.![]()
Malatya 1-1'di bunu yazarken ama demek vardan döndüHadi Malatya bir gol AtHadi Sivasspor sen de atta puan alanlar 0 olsun
![]()
3 puanım var @DosiMalatya 1-1'di bunu yazarken ama demek vardan döndü
Bu hafta berbatız ama cepte 1 puan var![]()
Battık bu hafta..2 dakika kala edit ettim. Zamanında Alanyaspor 2-1 kazanır yazmışım ama şimdi Bjk 2-1 kazanır dedim. Bakalım pişman olacakmıyım![]()
Seni geçtiğim gün bitmişti kicktipp benim içinBattık bu hafta..
Senin yüzünden şampiyonluk gitti..Seni geçtiğim gün bitmişti kicktipp benim içinbu saatten sonra geçsende ne fayda. Hevesimi alıp hırsımı yok etttim
![]()
Bunun suçlusu sensinSenin yüzünden şampiyonluk gitti..
Bütün etkinliklerde zirveden koptum.. Paramparçayım..Bunun suçlusu sensinbizi küçümsemeseydin şuan zirvede olmaya devam ederdin
![]()
Herzaman zirvede olmak zevkli değil. Arada düşmesini de bileceksinBütün etkinliklerde zirveden koptum.. Paramparçayım..
Biz her zaman düşüyoruz Dosi hanım..Herzaman zirvede olmak zevkli değil. Arada düşmesini de bileceksin![]()
Düşsende yanındayız. Önemli olan bu...Biz her zaman düşüyoruz Dosi hanım..
Kötü bir haberim var…2 dakika kala edit ettim. Zamanında Alanyaspor 2-1 kazanır yazmışım ama şimdi Bjk 2-1 kazanır dedim. Bakalım pişman olacakmıyım![]()
Dedim bende kafa yok ki...Bunun suçlusu sensinbizi küçümsemeseydin şuan zirvede olmaya devam ederdin
![]()
Aman varsın boş yere 3 puan gitsinKötü bir haberim var…![]()
BJK çevirecektir..Aman varsın boş yere 3 puan gitsin![]()
@Maskeli Fedai paramparça olduğunu söyledi. Ona jest yapmak istedim![]()
Açıkçası saldımBJK çevirecektir..