Keith Long
Favori Üye
Fenerbahçe baya yaktı küme düşme potasına attı ben baya guveniyorum @DosiDaha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.
Fenerbahçe baya yaktı küme düşme potasına attı ben baya guveniyorum @DosiDaha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.
Malatya 1-1'di bunu yazarken ama demek vardan döndüHadi Malatya bir gol At Hadi Sivasspor sen de atta puan alanlar 0 olsun
3 puanım var @DosiMalatya 1-1'di bunu yazarken ama demek vardan döndü
Bu hafta berbatız ama cepte 1 puan var
Battık bu hafta..2 dakika kala edit ettim. Zamanında Alanyaspor 2-1 kazanır yazmışım ama şimdi Bjk 2-1 kazanır dedim. Bakalım pişman olacakmıyım
Seni geçtiğim gün bitmişti kicktipp benim için bu saatten sonra geçsende ne fayda. Hevesimi alıp hırsımı yok etttimBattık bu hafta..
Senin yüzünden şampiyonluk gitti..Seni geçtiğim gün bitmişti kicktipp benim için bu saatten sonra geçsende ne fayda. Hevesimi alıp hırsımı yok etttim
Bunun suçlusu sensin bizi küçümsemeseydin şuan zirvede olmaya devam ederdinSenin yüzünden şampiyonluk gitti..
Bütün etkinliklerde zirveden koptum.. Paramparçayım..Bunun suçlusu sensin bizi küçümsemeseydin şuan zirvede olmaya devam ederdin
Herzaman zirvede olmak zevkli değil. Arada düşmesini de bileceksinBütün etkinliklerde zirveden koptum.. Paramparçayım..
Biz her zaman düşüyoruz Dosi hanım..Herzaman zirvede olmak zevkli değil. Arada düşmesini de bileceksin
Düşsende yanındayız. Önemli olan bu...Biz her zaman düşüyoruz Dosi hanım..
Kötü bir haberim var…2 dakika kala edit ettim. Zamanında Alanyaspor 2-1 kazanır yazmışım ama şimdi Bjk 2-1 kazanır dedim. Bakalım pişman olacakmıyım
Dedim bende kafa yok ki...Bunun suçlusu sensin bizi küçümsemeseydin şuan zirvede olmaya devam ederdin
Aman varsın boş yere 3 puan gitsinKötü bir haberim var…
BJK çevirecektir..Aman varsın boş yere 3 puan gitsin
@Maskeli Fedai paramparça olduğunu söyledi. Ona jest yapmak istedim
Açıkçası saldım zirvede de etikettede gözüm yok. Arada birilerine çelme takayım yeterBJK çevirecektir..