- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
Bu senin oyunundur. Aramızı bozmaya çalışıyorsun... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım
Bu senin oyunundur. Aramızı bozmaya çalışıyorsun... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım
@Dosi de intikamını alıyorsa demek.@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım
Neyin intikamı mesela?@Dosi de intikamını alıyorsa demek.
AOBÖBİM? 😱 @12.AdamBu senin oyunundur. Aramızı bozmaya çalışıyorsun... @Maskeli Fedai
Daha fenasısınAOBÖBİM? 😱 @12.Adam
Rekabetin intikamı.Neyin intikamı mesela?
Kendisi şuan gerilerde en yakın rakibim değilRekabetin intikamı.
Sonuçta rekabet ettiniz, oradan biraz sinir olmuş da olabilirsin, ki öyleydi.Kendisi şuan gerilerde en yakın rakibim değil
Yani evet ama intikam alışım daha acı verici olmalı. Bu bana birşey kazandırmaz. Aksine bir reaksiyon kazancımı azaltır @TolstoyevskiSonuçta rekabet ettiniz, oradan biraz sinir olmuş da olabilirsin, ki öyleydi.
Bir iki haftaya alt edeceğizOnu bunu bırakında bu hasanca ne olacak
@Maskeli Fedai nin kicktipp kalemini kırdı demek @Dosi hanım
Dosi hanım ile aramızdaki sorunları hallettik.. Artık rakip değil dostuz..Bu senin oyunundur. Aramızı bozmaya çalışıyorsun... @Maskeli Fedai
Sen beni geçersen tavırların netleştirecek mevzumuzuDosi hanım ile aramızdaki sorunları hallettik.. Artık rakip değil dostuz..
Masdos > DosiTols.. @TolstoyevskiSen beni geçersen tavırların netleştirecek mevzumuzu
Yok dur orda Dositols bir marka olmuş artıkMasdos > DosiTols.. @Tolstoyevski
HayırAOBÖBİM? 😱 @12.Adam
@Tolstoyevski ismail abi gifi der geçerim...Dosi hanım ile aramızdaki sorunları hallettik.. Artık rakip değil dostuz..
Daha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.
Ben daha kontroller yapacaktım 😱 taaaaaa haftalar öncesi bu
Gerçekten öyle @Tolstoyevski diğerleri bir gol atsa ulaşamayacakDaha ulaştığı belli değil, maçlar bitmedi henüz.
Kütük dostum zirveye sessiz sedasız yerleşmiş.. @MasacRE