- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Sigara olmamış nefret ederim. Başka foto ayarlasaydın, ayrıca bu efkarı çeker kendineGerekli ayarlamalar yapıldı.. Her şey bizim kontrolümüz altında..
Sigara olmamış nefret ederim. Başka foto ayarlasaydın, ayrıca bu efkarı çeker kendineGerekli ayarlamalar yapıldı.. Her şey bizim kontrolümüz altında..
GS yüzünden efkarlıyız..Sigara olmamış nefret ederim. Başka foto ayarlasaydın, ayrıca bu efkarı çeker kendine
Shamrock Rovers a üye oldum kafam rahat @TolstoyevskiSessiz sessiz ilerleyeceğim bu sezon, çaktırmadna sezon sonunda bir bakmışsınız.. Ben senin açacağın ikinci dönem konusunda çoşacağımı düşünüyorum, şimdilik oyun başlamadı henüz benim için
Tomorrow I will@Tolstoyevski 2 hafta üst üste kapanışı ben yapmıştım. Sıra fazlasıyla sende
Bu kez de sen yap borcum olsun ardından ben yapacağım
Üst üste yaptım ben 😡Bu kez de sen yap borcum olsun ardından ben yapacağım
Bu son olacak sözÜst üste yaptım ben 😡
Milli arada toparlanacağım..Süper lig 12. Haftayı geride bıraktık. 13. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.
Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
Haftanın birincisi 13 puan ile @mesmeso oldu ve 7 sıra yükselerek en iyi çıkışı yapan oldu. @emreemreu ise bu haftda da çıkışını sürdürdü ve zirve ortağı oldu.
Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi sıralama olarak yerinde saysada Maskeli Fedai ile puan farkını 2ye çıkardı ve Maskeli Fedai 2 basamak geriledi.
Ekli dosyayı görüntüle 111159
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
------
@Maskeli Fedai
İnşallah. Böyle zevkli değil kapışmakMilli arada toparlanacağım..
Nazar değdi.. 😳😳İnşallah. Böyle zevkli değil kapışmak
o kadar kötüyüm ki fotoğrafta gözükmüyorumSüper lig 12. Haftayı geride bıraktık. 13. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.
Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
Haftanın birincisi 13 puan ile @mesmeso oldu ve 7 sıra yükselerek en iyi çıkışı yapan oldu. @emreemreu ise bu haftda da çıkışını sürdürdü ve zirve ortağı oldu.
Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi sıralama olarak yerinde saysada Maskeli Fedai ile puan farkını 2ye çıkardı ve Maskeli Fedai 2 basamak geriledi.
Ekli dosyayı görüntüle 111159
Ben kırptım artık @Tolstoyevski seni atsın sana okadar yazdık, tahmin yapıp yapmayacağını yazmıyorsun bileo kadar kötüyüm ki fotoğrafta gözükmüyorum
yok ben tahmin yapmayanları atacağız mesajınızı beğenmiştim yani katılıyorum demek istedimBen kırptım artık @Tolstoyevski seni atsın sana okadar yazdık, tahmin yapıp yapmayacağını yazmıyorsun bile
Tahmin etmiştim ama @Tolstoyevski sana kıymadıyok ben tahmin yapmayanları atacağız mesajınızı beğenmiştim yani katılıyorum demek istedim
@TolstoyevskiTahmin etmiştim ama @Tolstoyevski sana kıymadı