The_Erinch
Favori Üye
Bu sezon bari hamsiler şampiyon olsun da uşağımAh be Beşiktaş berabere bile kalamadın mı
İman gücüyle sallıyor 🤣🤣🤣
@emreemreu , ilk iki maçı kaçırmasa senin yerini alabilirdi.
Bu kadar rezil giderken forum lideriyle aramda sadece 15 puan olması bir şans..0 puanda olan @xdragxx nazar boncuğunu ayarlamak şart oldu. Üzerindeki uğursuzluk geçsin. Ters tepki olarak ona iyi gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 111022
Peki o 2 maçı unutmasaydın, puan kaparmıydın? Evet herkes kötü gidiyor bu hafta. Geçen sezon çok fazla 15-20 puanlar olurdu. Şimdi enderBu kadar rezil giderken forum lideriyle aramda sadece 15 puan olması bir şans..
Yok sürpriz sonuçlardı benim için...Peki o 2 maçı unutmasaydın, puan kaparmıydın? Evet herkes kötü gidiyor bu hafta. Geçen sezon çok fazla 15-20 puanlar olurdu. Şimdi ender
Zaten iki hafta peşpeşe 7 puan alsa (senin not baremin ) direkt olarak ya şampiyonluk potasına girer ya da ilk 10 a atar.Peki o 2 maçı unutmasaydın, puan kaparmıydın? Evet herkes kötü gidiyor bu hafta. Geçen sezon çok fazla 15-20 puanlar olurdu. Şimdi ender
Ben 19. sırada iken 12 mi ne puan aldım hop ilk 5e kapak attımZaten iki hafta peşpeşe 7 puan alsa (senin not baremin ) direkt olarak ya şampiyonluk potasına girer ya da ilk 10 a atar.
Analiz, teşhis, saptama... ✍️Ben 19. sırada iken 12 mi ne puan aldım hop ilk 5e kapak attım
Rize maçından bir şey çıkmazdı bana ama Gaziantep maçından 1-2 puan gelebilirdi belki.@emreemreu , ilk iki maçı kaçırmasa senin yerini alabilirdi.
Shamrock Roversa üye oldum sende üye ol istersen @DosiPeki o 2 maçı unutmasaydın, puan kaparmıydın? Evet herkes kötü gidiyor bu hafta. Geçen sezon çok fazla 15-20 puanlar olurdu. Şimdi ender
Bir çok yere üye olmayı sevmiyorum pompy. Böyle iyi.Shamrock Roversa üye oldum sende üye ol istersen @Dosi
Rahatlarsın diye düşündüm Fenerbahçeden iyidirBir çok yere üye olmayı sevmiyorum pompy. Böyle iyi.
Fenerbahçe’nin seçim sistemi değişmeli bence vakit geldi 5 kişi futbolla ilgilenecek yüzde 50 hisseye sahip olanda taraftarı savunacak Başkan ve ekibini taraftar seçecek ve 1 oy anlamımda herkese açık olacak fiyatı yıllık 300 TL referans linki olmayacakRize maçından bir şey çıkmazdı bana ama Gaziantep maçından 1-2 puan gelebilirdi belki.
Maçın dönmesi lazım @DosiKonyaspor bir gol yede bitsin maç