Sadece Türkiye'de yaşanabilecek olaylardan birisi de bu olay.Herhalde 9 yerine 4 verdiğini düşünmüş bi an
Kasımpaşalı futbolcular duştan filan çıkıp maça geri dönmüşler eksik şekilde
------
@Dosi @bazinga @Araf @12.Adam @The_Erinch
Sadece Türkiye'de yaşanabilecek olaylardan birisi de bu olay.Herhalde 9 yerine 4 verdiğini düşünmüş bi an
Kasımpaşalı futbolcular duştan filan çıkıp maça geri dönmüşler eksik şekilde
------
@Dosi @bazinga @Araf @12.Adam @The_Erinch
Bu nasıl iş @DosiKasımpaşa 1 gol atsaydı keşke yarınki maç skorunu klasik 2-1 olarak yazmadım. Umarım pişman olmam.
İrlandada böyle olay olmaz olsa olsa 12-0 15-0 20-0 lık maçlar olurSadece Türkiye'de yaşanabilecek olaylardan birisi de bu olay.
Yarınki tahminleri unutmayın.
@MasacRE @emreemreu @Tolstoyevski @eskici @Turkuazz @xdragxx @12.Adam @Jaxiean @mesmeso @pompy @BARON男爵 @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @Doğan
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Hatırlatma yapmıştım halbuki Perşembe gecesiİlk 2 maça tahmin yapmayı unutmuşum. Daha doğrusu cuma günü maç olduğunu bilmiyordum.
Sivasspor beni yakmayı çok seviyorHatırlatma yapmıştım halbuki Perşembe gecesi
Siste mi kayboldunİlk 2 maça tahmin yapmayı unutmuşum. Daha doğrusu cuma günü maç olduğunu bilmiyordum.
Hafta içi Avrupa maçları olunca lig maçlarını tamamen unutmuşum.Siste mi kayboldun
Senin taktik ne?Bakalım bu kez @Dosi benim taktikle iyi puan alabilecek mi
I know that you know @12.AdamSenin taktik ne?
Aman senle uğraşamam. Burada bir kopyacı varsa o seninI know that you know @12.Adam
Onun taktiği elinde patladı amaNe diye ifşa ediyorsun? Çenesi düşük.
Beter olsun @Tolstoyevski aha da böyle yamulursun işteOnun taktiği elinde patladı ama
Puan alsam hava atacaktı ondan dolayı diye ama onunda 1-1 dediğinden haberim yoktuBeter olsun @Tolstoyevski aha da böyle yamulursun işte