Bu tarz şeyler olmamalı bence.@Tolstoyevski'nin 2-1 taktiği tutmuş, tebrikler.
Bu tarz şeyler olmamalı bence.@Tolstoyevski'nin 2-1 taktiği tutmuş, tebrikler.
Risk almış tutmuş. Hatayspor ve Konyaspor'dan 5 puan kapmış. Tamamen patlayabilirdi de.Bu tarz şeyler olmamalı bence.
haftadır uyguladığım taktik. @Tolstoyevski benden aldı en son az puan alınca. Demek ki hiç dikkat çekmemişim. 3 hafta önce 19. Sıradan 2. sıraya nasıl geldim sanıyorsun@Tolstoyevski'nin 2-1 taktiği tutmuş, tebrikler.
Bu tarz şeyler olmamalı bence.
FB ve BJK de sağ olsun bu hafta sürpriz yaptılarRisk almış tutmuş. Hatayspor ve Konyaspor'dan 5 puan kapmış. Tamamen patlayabilirdi de.
İrlandaya 2019 da gitmenin ve tarihte ilk defa yabancı maç seyrettimFB ve BJK de sağ olsun bu hafta sürpriz yaptılar
@Dosi aşk olsun ben öyle bir insan mıyım senden (ç)alacağım taktiği 😱
fav10sampiyonlarligi - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Şampiyonlar Ligi maçları için tahminleri unutmayalım...
Ekli dosyayı görüntüle 110881
@BARON男爵 @MEnes @Gerekli24 @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
Bu taktik iyi evet@Dosi benden örnek alsın işte bir de taktiğime çamur atıyordu @Maskeli Fedai
Çarpılırsın yapmaFB ve BJK de sağ olsun bu hafta sürpriz yaptılar
@Dosi aşk olsun ben öyle bir insan mıyım senden (ç)alacağım taktiği 😱
Başakşehir son golle beni çok fena değiştirdi atmasa 5 basamak falan üsteydim galibaSüper lig 11. Haftayı geride bıraktık. 12. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.
Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
Bu hafta @Tolstoyevski 14 puan ile zirvenin sahibi oldu. Bu hafta @The_Erinch ve @MasacRE 'de iyi çıkış yakalayan bir diğer isimler oldular.
Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi aradaki farkı kapatıp 1 sıra yükseldi, Maskeli Fedai ise 1 sıra gerilemiş oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 110868
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Ben bunu unutmuştum.. Ne ara bu kadar nokta atışı yapacak tahminler yapmışım 🤭🤭🤭🤭
Süper lig 11. Haftayı geride bıraktık. 12. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.
Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
Bu hafta @Tolstoyevski 14 puan ile zirvenin sahibi oldu. Bu hafta @The_Erinch ve @MasacRE 'de iyi çıkış yakalayan bir diğer isimler oldular.
Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi aradaki farkı kapatıp 1 sıra yükseldi, Maskeli Fedai ise 1 sıra gerilemiş oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 110868
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Yeni haftayı tahmin etmeyi unutmaTahminlerime bak bilmişmiyim ne tolscum
Yeni haftayı tahmin etmeyi unutma
İddaa oynamış olsan büyük ihtimal yatardın,bunu en iyi tols bilir değil mi?Ben bunu unutmuştum.. Ne ara bu kadar nokta atışı yapacak tahminler yapmışım 🤭🤭🤭🤭
@12.Adam dediği için 1 hafta geç katıldım demek iyi yerlere gelirmişiz 😊😊😊
Kasımpaşa 1 gol atsaydı keşke yarınki maç skorunu klasik 2-1 olarak yazmadım. Umarım pişman olmam.
Nasıl olmuş o olay unutmuş mu devamını oynatmayı.
Kasımpaşa 1 gol atsaydı keşke yarınki maç skorunu klasik 2-1 olarak yazmadım. Umarım pişman olmam.