Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Şampiyonlar Ligi maçları için tahminleri unutmayalım...

Ekli dosyayı görüntüle 110881

@BARON男爵 @MEnes @Gerekli24 @MasacRE @Angelica @batuhankaralar

@Dosi benden örnek alsın işte bir de taktiğime çamur atıyordu :A @Maskeli Fedai
Bu taktik iyi evet :A

FB ve BJK de sağ olsun bu hafta sürpriz yaptılar :A

@Dosi aşk olsun ben öyle bir insan mıyım senden (ç)alacağım taktiği 😱 :A :A
Çarpılırsın yapma :A
Doc Brown Shock GIF by Back to the Future Trilogy

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Süper lig 11. Haftayı geride bıraktık. 12. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.

Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp

Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
www.kicktipp.com

Bu hafta @Tolstoyevski 14 puan ile zirvenin sahibi oldu. Bu hafta @The_Erinch ve @MasacRE 'de iyi çıkış yakalayan bir diğer isimler oldular.

Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi aradaki farkı kapatıp 1 sıra yükseldi, Maskeli Fedai ise 1 sıra gerilemiş oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 110868

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Başakşehir son golle beni çok fena değiştirdi atmasa 5 basamak falan üsteydim galiba

• Beğendim
Reactions: Dosi
Süper lig 11. Haftayı geride bıraktık. 12. Hafta için tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın.

Fav10 Süper Lig 2021-2022 Predictor game - Leaderboard | kicktipp

Leaderboard from prediction community Fav10 Süper Lig 2021-2022 on kicktipp - free prediction games
www.kicktipp.com
www.kicktipp.com

Bu hafta @Tolstoyevski 14 puan ile zirvenin sahibi oldu. Bu hafta @The_Erinch ve @MasacRE 'de iyi çıkış yakalayan bir diğer isimler oldular.

Son haftalarda aralarında rekabet olan @Dosi ve @Maskeli Fedai arasında dengeler değişti. Dosi aradaki farkı kapatıp 1 sıra yükseldi, Maskeli Fedai ise 1 sıra gerilemiş oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 110868

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca

:ATahminlerime bak bilmişmiyim ne tolscum

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Gaziantep Kasımpaşa maçında hakem 9 dakika duraklama vermiş, uzatmanın 4. Dakikasında bitirmiş 😱 Daha sonra da futbolcuları soyunma odasından geri çağırmış, şu an son 5 dakikayı oynuyorlar :A @Dosi @Araf @12.Adam @bazinga

Gaziantep Kasımpaşa maçında hakem 9 dakika duraklama vermiş, uzatmanın 4. Dakikasında bitirmiş 😱 Daha sonra da futbolcuları soyunma odasından geri çağırmış, şu an son 5 dakikayı oynuyorlar :A @Dosi @Araf @12.Adam @bazinga
Kasımpaşa 1 gol atsaydı keşke :A yarınki maç skorunu klasik 2-1 olarak yazmadım. Umarım pişman olmam.

Nasıl olmuş o olay unutmuş mu devamını oynatmayı. :A
Kasımpaşa 1 gol atsaydı keşke :A yarınki maç skorunu klasik 2-1 olarak yazmadım. Umarım pişman olmam.

Herhalde 9 yerine 4 verdiğini düşünmüş bi an :A

Kasımpaşalı futbolcular duştan filan çıkıp maça geri dönmüşler eksik şekilde :A
------

@Dosi @bazinga @Araf @12.Adam @The_Erinch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...