Keith Long
Favori Üye
Fenerbahçe’ye bağladım üç haftadırO ok gelip seni bulacak, rakat ol.
@Tolstoyevski benim sistemi çözüp bu hafta öyle gelmiş. Şov yapıyor. Sen de o da; Ka za na ma ya cak sı nız....
Fenerbahçe’ye bağladım üç haftadırO ok gelip seni bulacak, rakat ol.
@Tolstoyevski benim sistemi çözüp bu hafta öyle gelmiş. Şov yapıyor. Sen de o da; Ka za na ma ya cak sı nız....
@Maskeli Fedai @Tolstoyevski el ele gümbür gümbür şampiyonluğaO ok gelip seni bulacak, rahat ol.
Bu ikili çok güçlü.. @Dosi@Maskeli Fedai @Tolstoyevski el ele gümbür gümbür şampiyonluğa
Seni yok sayıp, diğer arkadaşlarını (MEnes ve Masacre'yi) etiket edip, biz kazanacağız diyen biri ile mi el ele olacaksın@Maskeli Fedai @Tolstoyevski el ele gümbür gümbür şampiyonluğa
Çok inandımBu ikili çok güçlü.. @Dosi
MasTols çok güçlü.. @TolstoyevskiSeni yok sayıp, diğer arkadaşlarını (MEnes ve Masacre'yi) etiket edip, biz kazanacağız diyen biri ile mi el ele olacaksın
------
Çok inandım
Oyun içinde oyun dönüyor bizim saf @Maskeli Fedai daha farkında değil 🤫Seni yok sayıp, diğer arkadaşlarını (MEnes ve Masacre'yi) etiket edip, biz kazanacağız diyen biri ile mi el ele olacaksın
------
Çok inandım
Hiç uyumlu olmadı Maskeyevski daha uyumlu @TolstoyevskiMasTols çok güçlü.. @Tolstoyevski
@Dosi benim oyunumu çözmüş bu hala saf diyorOyun içinde oyun dönüyor bizim saf @Maskeli Fedai daha farkında değil 🤫
Kadronun sızması Alanya maçında Fenerbahçe’nin psikolojisi bozuldu Alanya’nın kadrosunu sızdırıldıOyun içinde oyun dönüyor bizim saf @Maskeli Fedai daha farkında değil 🤫
@Dosi @Tolstoyevski Stephen Bradley Arsen Wenger’in öğrencisiÇekirdek diye yazınca tek çıkan gif sjsjsjs
Yuh çoğu kişi 2-1 demiş çok ayıp
Bu tabloya alışalımYuh çoğu kişi 2-1 demiş çok ayıp
Evet bu isimler eğer yarına kadar belirtmezlerse devam edeceklerini yarın hepsiyle yollar ayrılacak @BARON男爵 @Doğan @HeisenBerg @DarkLegenDBu tabloya alışalım
------
Bu arada bazı isimleri silme zamanı gedi mi?
@DarkLegenD @BARON男爵 @HeisenBerg ve @Doğan galiba artık yarışta olmak istemiyorlar.
Bakalım bu maç kaç kaç bitecekYuh çoğu kişi 2-1 demiş çok ayıp
Bu tabloya alışalım
------
Bu arada bazı isimleri silme zamanı gedi mi?
@DarkLegenD @BARON男爵 @HeisenBerg ve @Doğan galiba artık yarışta olmak istemiyorlar.
Dün hesaba girmeye çalıştım ama giremedim.Evet bu isimler eğer yarına kadar belirtmezlerse devam edeceklerini yarın hepsiyle yollar ayrılacak @BARON男爵 @Doğan @HeisenBerg @DarkLegenD
Ozaman sana güle güle son gün.Dün hesaba girmeye çalıştım ama giremedim.
2 gol yemesi lazım Muslera ve Marcao yaktı beniGS bir gol yese keşke :/