- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Beni yaktı Kayseri 2-1 biter demiştim tersten 2-1 bittiKayseri en son 1-0 mağluptu, 73'te 1-1 olmuş. @Dosi tam 3 puan alacakken 90+4'de 2-1 yapmışlar ve 3 puan bize gelmiş sağ olsunlar Geçen haftaki kötü gidişimizi az da olsa toparlar gibi olduk...
Profil fotonu değiştirdiğini ilk kez görüyorum 😱 @DosiBeni yaktı Kayseri 2-1 biter demiştim tersten 2-1 bitti
Ben o 1-1i değiştirecektim ama kime galibiyet verirdim bilmiyorumKayseri en son 1-0 mağluptu, 73'te 1-1 olmuş. @Dosi tam 3 puan alacakken 90+4'de 2-1 yapmışlar ve 3 puan bize gelmiş sağ olsunlar Geçen haftaki kötü gidişimizi az da olsa toparlar gibi olduk...
Tols kazansın demiBen o 1-1i değiştirecektim ama kime galibiyet verirdim bilmiyorum
Kısmet ne yapalım. 90 +'larda kaptığım puanlara sayalım bu hafta çok modum yok. Kontrol vs isteğimse yok. Galiba @Maskeli Fedai 'yi geçme amacına ulaşınca artık hevesim yok oldu bu saatten sonra o 2 ben 10 olsamda bu zevk yetti tek isteğim kazanmaması. İsterse bana 20 puan fark atsın
Çok yakışmış avatar. Artık bunla mı devam edeceksin?Beni yaktı Kayseri 2-1 biter demiştim tersten 2-1 bitti
Barış çubuğu uzatıyorum..Ben o 1-1i değiştirecektim ama kime galibiyet verirdim bilmiyorum
Kısmet ne yapalım. 90 +'larda kaptığım puanlara sayalım bu hafta çok modum yok. Kontrol vs isteğimse yok. Galiba @Maskeli Fedai 'yi geçme amacına ulaşınca artık hevesim yok oldu bu saatten sonra o 2 ben 10 olsamda bu zevk yetti tek isteğim kazanmaması. İsterse bana 20 puan fark atsın
Bu üç Fenerbahçe’nin teknik direktörünü bu takımdan alsın adamlar 3 yıl üniversite 2 yıl master 3 yıl doktora yapıyorlar @Tolstoyevski @DosiProfil fotonu değiştirdiğini ilk kez görüyorum 😱 @Dosi
Evet @DosiÇok yakışmış avatar. Artık bunla mı devam edeceksin?
Yok, geçen sefer ilk 5'te olan kimse kazanmasınTols kazansın demi
Al cevapYooo @Maskeli Fedai'yi istiyor @Dosi hanım..
Yok, geçen sefer ilk 5'te olan kimse kazanmasın
@emreemreu veya başka bir Fenerbahçeli kazansın (xdragxx hariç, o da etiket almıştı )
------
Al cevap 'A
Geçen hafta ben ilk 5'te değildim kiYooo @Maskeli Fedai'yi istiyor @Dosi hanım..
Beter ol hain değilmisin, zirveye yerleşirsen yine hainlik yaparsınBarış çubuğu uzatıyorum..
Geçen sefer yani sezon sen anladınGeçen hafta ben ilk 5'te değildim ki
Hemen nasıl açığı buldum demin amaBeter ol hain değilmisin, zirveye yerleşirsen yine hainlik yaparsın
------
Geçen sefer yani sezon sen anladın
Bu hafta kötü gittim şampiyonluk yalan oldu..Beter ol hain değilmisin, zirveye yerleşirsen yine hainlik yaparsın
------
Geçen sefer yani sezon sen anladın
İki taraflı zehirli ok attık. Bakalım ne olacak ama daha yakınsın zirveye. Bir kaç hafta böyle olursa yalan olur herşey emreemeu gibi bir hafta 19 puan almaya bakarBu hafta kötü gittim şampiyonluk yalan oldu..
Aslında son zamanlarda öyle çok motive olarak tahmin yaptığım yok onun da etkisi olabilir..İki taraflı zehirli ok attık. Bakalım ne olacak ama daha yakınsın zirveye. Bir kaç hafta böyle olursa yalan olur herşey emreemeu gibi bir hafta 19 puan almaya bakar
Hayret, seni gaza getirmedim mi, motive olmuş gibiydin. Gözünü hırs bürümüştüAslında son zamanlarda öyle çok motive olarak tahmin yaptığım yok onun da etkisi olabilir..
Uzun vadeli hedef koydum ama Diğer türlü de ne bileyim bu sene pek çekişmeli rakip yok belki o yüzden de motive olamıyorum.. (Zehirli ok )Hayret, seni gaza getirmedim mi, motive olmuş gibiydin. Gözünü hırs bürümüştü
Ben bu hafta öyleyim. Motive olmadım ama buna rağmen 5 puan aldım en az 2 puan daha almam gerekiyor haftalık hedefime ulaşmam için seni geçince iyide motivasyon dip oldu
O ok gelip seni bulacak, rahat ol.Uzun vadeli hedef koydum ama Diğer türlü de ne bileyim bu sene pek çekişmeli rakip yok belki o yüzden de motive olamıyorum.. (Zehirli ok )