Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri en son 1-0 mağluptu, 73'te 1-1 olmuş. @Dosi tam 3 puan alacakken 90+4'de 2-1 yapmışlar ve 3 puan bize gelmiş sağ olsunlar :A Geçen haftaki kötü gidişimizi az da olsa toparlar gibi olduk...
Ben o 1-1i değiştirecektim ama kime galibiyet verirdim bilmiyorum :A
Kısmet ne yapalım. 90 +'larda kaptığım puanlara sayalım :A bu hafta çok modum yok. Kontrol vs isteğimse yok. Galiba @Maskeli Fedai 'yi geçme amacına ulaşınca artık hevesim yok oldu :A bu saatten sonra o 2 ben 10 olsamda bu zevk yetti :A tek isteğim kazanmaması. İsterse bana 20 puan fark atsın :A

Kısmet ne yapalım. 90 +'larda kaptığım puanlara sayalım :A bu hafta çok modum yok. Kontrol vs isteğimse yok. Galiba @Maskeli Fedai 'yi geçme amacına ulaşınca artık hevesim yok oldu :A bu saatten sonra o 2 ben 10 olsamda bu zevk yetti :A tek isteğim kazanmaması. İsterse bana 20 puan fark atsın :A
Tols kazansın demi :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Barış çubuğu uzatıyorum..

• Güldürdün
Aslında son zamanlarda öyle çok motive olarak tahmin yaptığım yok onun da etkisi olabilir..
Hayret, seni gaza getirmedim mi, motive olmuş gibiydin. Gözünü hırs bürümüştü :A
Ben bu hafta öyleyim. Motive olmadım ama buna rağmen 5 puan aldım :A en az 2 puan daha almam gerekiyor haftalık hedefime ulaşmam için :A seni geçince iyide motivasyon dip oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Hayret, seni gaza getirmedim mi, motive olmuş gibiydin. Gözünü hırs bürümüştü :A
Ben bu hafta öyleyim. Motive olmadım ama buna rağmen 5 puan aldım :A en az 2 puan daha almam gerekiyor haftalık hedefime ulaşmam için :A seni geçince iyide motivasyon dip oldu :A
Uzun vadeli hedef koydum ama :A Diğer türlü de ne bileyim bu sene pek çekişmeli rakip yok belki o yüzden de motive olamıyorum.. (Zehirli ok :A)

• Güldürdün
Uzun vadeli hedef koydum ama :A Diğer türlü de ne bileyim bu sene pek çekişmeli rakip yok belki o yüzden de motive olamıyorum.. (Zehirli ok :A)
O ok gelip seni bulacak, rahat ol.

@Tolstoyevski benim sistemi çözüp bu hafta öyle gelmiş. Şov yapıyor. Sen de o da; Ka za na ma ya cak sı nız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...