- Reaksiyon puanı
- 114,310
- Puanı
- 1,060
Benim aksine yabancı olmayan birini görmek moral bozucu özellikle @Maskeli Fedai 'yiYine de zirvede bir yabancıyı görmek moral bozucu.
Benim aksine yabancı olmayan birini görmek moral bozucu özellikle @Maskeli Fedai 'yiYine de zirvede bir yabancıyı görmek moral bozucu.
Zirvedeyim sesin gelmiyorBenim aksine yabancı olmayan birini görmek moral bozucu özellikle @Maskeli Fedai 'yi
@Maskeli Fedai olsun bir şey olmaz zirvede, o zirve çok el değiştirir daha ama ben zirvede olur muyum, hiç sanmam.Benim aksine yabancı olmayan birini görmek moral bozucu özellikle @Maskeli Fedai 'yi
Kicktipp 'in hayaletiHadi kendinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmene de tamam ama bu hasanca kim tam olarak?
Geçen sezon @bazinga nın peşini bırakmıyorduBir ara araştırdık @Tolstoyevski ile. Bu tarz yarışmaları senelerdir kaçırmayan bir tahmin tutkunu
@Tolstoyevski büyü mü yaptın? Xdrag böyle konuşmaz da 🤣xdragxx şeklen buradadır, xdragxx'nin büyüklüğü burada olmayı kabul etmez. Biz ruhen burada değiliz ve ruhen olmadığımız yerde, şeklen de olmayacağız. Biz hedeflediğimiz puanları alabilecek, büyük bir takımız."
@Maskeli Fedai balon mudur?O bir olsa 2. isme 1.lik etiketi veriliyor. Bize avantaj yani
------
Zehirli ok için teşekkürler. İnişe hazır ol havalandın yine
Benide TFF nin Alanyanın kadrosunu sızdırması yaktı @Araf @12.Adam@Maskeli Fedai olsun bir şey olmaz zirvede, o zirve çok el değiştirir daha ama ben zirvede olur muyum, hiç sanmam.
Kendisi değilde, kendini üstün görmesi@Maskeli Fedai balon mudur?
En son bunu derken benden 18 sıra öndeydin. O normal ama şimdi 1 sıra var sadece. 1 sıraZirvedeyim sesin gelmiyor
Bu hafta sana farkı atacağım işte rahat ol Sana beni geçme zevkini vermeyecemKendisi değilde, kendini üstün görmesi
En son bunu derken benden 18 sıra öndeydin. O normal ama şimdi 1 sıra var sadece. 1 sıra
Kısmet şimdilik amacım @MEnes ile farkı açmak iyi ilerliyorum.Bu hafta sana farkı atacağım işte rahat ol Sana bana geçme zevkini vermeyecem
Şom ağızlı 😡Rizespor öne geçti, herkes 0 puan alacak gibi şimdilik.
Trabzonspor da puan kaybedecek.Şom ağızlı 😡
3 puan kaybetse daha iyi olacakTrabzonspor da puan kaybedecek.
Bu maçı alır ama diğer haftalarda bu durumu yaşayacak.3 puan kaybetse daha iyi olacak
O zevki bu lafından bir kaç saat sonra tattım. Artık beni geçsende mühim değil. Lafını yedirdimBu hafta sana farkı atacağım işte rahat ol Sana beni geçme zevkini vermeyecem
Trabzonspor'a güvendik ama abartılı bir skor söyledik, orada yanıldık. Sen yine daha normal skor söylemişsin ve daha gerçekçi olarak tutmuş.O zevki bu lafından bir kaç saat sonra tattım. Artık beni geçsende mühim değil. Lafını yedirdim
Ekli dosyayı görüntüle 110723
@MEnes @MasacRE @Tolstoyevski @Araf @12.Adam
Abartı yazmamaya çalışıyorumTrabzonspor'a güvendik ama abartılı bir skor söyledik, orada yanıldık. Sen yine daha normal skor söylemişsin ve daha gerçekçi olarak tutmuş.
Dün hatırlatma yapmıştım ama görmedin demek ki.Yapmış olmam lazım bakayım bir
------
Yapmamışım yaptım sağol dosi
Dün hatırlatma yapmıştım ama görmedin demek ki.