Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta için bana öyle yap dedin. Öyle yapsaydım şuan 0 puandım :A
Yok sırrımı demek yok.
Bşe takıma para vereceğim yenilmesi için sjsjjsjjs
Senin sırrına ihtiyacım yok Euro 2020'de nasıl şampiyon olduysam yine olacağım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İlk yarının sonunda da böyle vahim bir tablo olursa ligden çekileceğiz.

Berabere dediğim kazanmış kazansın dediğim berabere kaldı aşırı şansızım

@emreemreu dün son maçta kaybettikten sonraki 6 maçtan 4'ünden 3 puan, 2'sinden 2 puan almayı başarmış. Bu kadarı @Dosi'nin bile kolay kolay yapamayacağı türden bir başarı herhalde. :A
Bir tane Süper haftam vardı. Ona bakmam gerekiyor :A sanki ard arda çok 3lü puanım vardı. Edit: sende iyi gitmişsin :A
Şimdi gördüm son maçlarda da şov yapmış @emreemreu , bence beni çoktan geçti :A
geç oldu ama yollayalım (umarım Fenerbahçe maçında kaybeder demiştir :A )
Kg96RQ.gif

Son düzenleme:
Fener de yaktı bu hafta neyse böyle yakmaya can kurban hep tersim çıkıyor bu hafta derbiyi de ona göre değiştireyim bari

Fenerbahçe maç sonucunu bildik ama tersten bildik. Hep Fenerbahçeli olmam yakıyor beni. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@Sherlock 4 hafta unutup 1 hafta tahmin yaptığı için pek potaya giremiyor ama olur da bu sezon düzenli tahmin yaparsa işimiz zor :A

@DarkLegenD öyle ilk 5-6 haftada havlu atarsan yine bırakmak yok, bu sezonki hedefin küme düşmemek olsun ki motivasyon daima devam etsin... 😡 @Dosi
Karagümrük şampiyon olursa nedersin
------

Takma kafaya geçer. :A Bende tersten bilmişim.
Ben gelecek sezona kadar sabrederim diyorum

Maçı 2-1 yapma fikrim vardı ama unuttum. -1 puan oldu. Hafta başı edit yapmayıp 3 puanımı aldığım maç ile birbirini dengelesin :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...