Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi iyi 13 puan hiçbir şey :A
1 haftada 15 puan almaya bakar :A
7 puan altında kalırsam artık avatar kapak foto değiştiririm. Bunları yaptıktan beri iyi gidiyordum :A
Gerçi benim hedef zirve değil MEnes ve Maskeli'yi geçmek oldu hep :A hedef iyi ilerliyor ama farkı açamıyorum artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
1 haftada 15 puan almaya bakar :A
7 puan altında kalırsam artık avatar kapak foto değiştiririm. Bunları yaptıktan beri iyi gidiyordum :A
Gerçi benim hedef zirve değil MEnes ve Maskeli'yi geçmek oldu hep :A hedef iyi ilerliyor ama farkı açamıyorum artık :A
Malatya son dakika süpriz yapmasa

• Üzücü
Reactions: Dosi
MasacRE ve emreemeu ilk maçları kaçırmasına rağmen seni geçtiler :A sen kötü gidince benimde motivasyon 0 oldu. Ağır ilerliyor puanlar :A
Sessiz sessiz ilerleyeceğim bu sezon, çaktırmadna sezon sonunda bir bakmışsınız.. :A Ben senin açacağın ikinci dönem konusunda çoşacağımı düşünüyorum, şimdilik oyun başlamadı henüz benim için :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sessiz sessiz ilerleyeceğim bu sezon, çaktırmadna sezon sonunda bir bakmışsınız.. :A Ben senin açacağın ikinci dönem konusunda çoşacağımı düşünüyorum, şimdilik oyun başlamadı henüz benim için :A
Biz birbirimizle uğraşırken adamlar sinsi sinsi puanları topladılar :A Gitti şampiyonluk..
Benim hedef şampiyonluk değil, sabar artı Tols birinci olmasın :A bunun için çabalıyorum :A

Benim hedef şampiyonluk değil, sabar artı Tols birinci olmasın :A bunun için çabalıyorum :A
Bu arada geçen milli arada unuttuk, bu milli arada mutlak hatırlat da hem şu #2 mesajını hem de maç konuları arşivini edit edeyim artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...