Biliyorum ama dayanamıyorumDerbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyorkurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim
Biliyorum ama dayanamıyorumDerbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyorkurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim
0 puan alıncada ağlama ozamanBiliyorum ama dayanamıyorumGalibiyet oynasam tutturmak da ayrı mesele genelde galibiyet oynasam da büyük takımlarda kazançsız çıkmıyorum.
İyi de ben ağlamıyorum ki0 puan alıncada ağlama ozamanFB-Trabzon riskli bir maç ama GS ve BJK'ye oynasan en azından GS seni kurtaracaktı
FB şuan 2-1 hissetsemde haftalar önce yazdığım 1-0'a dokunmadım. Yine sistemi bozdum ama umarım üzülmem
0 puanın verdiği üzüntü ayrı amaİyi de ben ağlamıyorum kiKötüyüm diyorum sadece Gs maçından bir iki puan alsam yine yok oldum derdim
Bak bundan haberim yoktu niye söyledin bilmesem daha iyiydi 1-1 demiştim.0 puanın verdiği üzüntü ayrı amaben de 0'dım, sonra Altay 1-1 görünce, anlaşılan bu hafta kötü diyordum ve demek o dakkika iptal olmuş. Maç bittikten sonra 3 puan aldığımı görünce sevindim
Önceki sayfa SS bile attımBak bundan haberim yoktu niye söyledin bilmesem daha iyiydi 1-1 demiştim.
Dosi hanım.. Merhamet edin..Derbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyorkurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim
------
Yoo çok değil ama kusura bakma çok havalandın, yok ben zirveyim siz nerdesiniz gibi büyük laf atınca radarıma girdin
Ayrıca sana bu hafta baya da gıcık kaptım. Artık o birinciliği almaman için tüm enerjimi evrene yollayacağım
Bu haftayı hiç yaşanmadı varsayalım bence. Gördüğüm tablo hiç hoşuma gitmediBu bile tatmin etti
👇
@Gerekli24
Aramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)
Parantes reis ilk kez aşırı haklı çıksın isterim
Artık çok geç, kütük yoldaşım... @Dosi yi üzerine getirtmeyecektin.Geçmiş olsun...Dosi hanım.. Merhamet edin..
Ahtapot paul modunu açtığı an Müslüm Gürses moduna dönersen şaşırmayacağım.@Dosi haftaya düşer yine pek çekinmiyorum kendisinden
@Dosi hanım nitroyu açtı. Üsttekilerin vay haline...Süper Lig 9. hafta sonuçları belli oldu...
@Dosi 11 puan ile haftaya damgasını vurup 5 basamak birden yükselerek 3. sıraya ulaştı ve hafta birinciliği puanını aldı.
@hasanca genel tabloda zirvedeki yerinin korurken onu @Maskeli Fedai takip etmeyi sürdürdü.
Sezona izmir bombası gibi başlayan @The_Erinch 'in düşüşü devam etti ve 7. sıraya kadar geriledi...
Ekli dosyayı görüntüle 110371Ekli dosyayı görüntüle 110370
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
10. hafta tahminlerini yapmayı şimdiden unutmayınız...
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Yok yok çok iyi tabloBu haftayı hiç yaşanmadı varsayalım bence. Gördüğüm tablo hiç hoşuma gitmedi
10 maçta 0 puan çektimYok yok çok iyi tablo
Oluyor bazen öyle. Ben geçen sene 13 veya 16 maç öyle oldum.10 maçta 0 puan çektim
Bir puan alacaktım var devreye girdiOluyor bazen öyle. Ben geçen sene 13 veya 16 maç öyle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?