Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbi maçı kritik
GS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor
kurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim
Biliyorum ama dayanamıyorum
Galibiyet oynasam tutturmak da ayrı mesele genelde galibiyet oynasam da büyük takımlarda kazançsız çıkıyorum.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Biliyorum ama dayanamıyorum
Galibiyet oynasam tutturmak da ayrı mesele genelde galibiyet oynasam da büyük takımlarda kazançsız çıkmıyorum.
0 puan alıncada ağlama ozaman
FB-Trabzon riskli bir maç ama GS ve BJK'ye oynasan en azından GS seni kurtaracaktı

FB şuan 2-1 hissetsemde haftalar önce yazdığım 1-0'a dokunmadım. Yine sistemi bozdum ama umarım üzülmem

İyi de ben ağlamıyorum ki
Kötüyüm diyorum sadece Gs maçından bir iki puan alsam yine yok oldum derdim

İyi de ben ağlamıyorum ki
Kötüyüm diyorum sadece Gs maçından bir iki puan alsam yine yok oldum derdim
0 puanın verdiği üzüntü ayrı ama
ben de 0'dım, sonra Altay 1-1 görünce, anlaşılan bu hafta kötü diyordum ve demek o dakkika iptal olmuş. Maç bittikten sonra 3 puan aldığımı görünce sevindim

Bak bundan haberim yoktu niye söyledin bilmesem daha iyiydi 1-1 demiştim.

Dosi hanım.. Merhamet edin..

Reactions: Dosi and 12.Adam
Bu haftayı hiç yaşanmadı varsayalım bence. Gördüğüm tablo hiç hoşuma gitmedi

Reactions: Dosi and 12.Adam
Süper Lig 9. hafta sonuçları belli oldu...

@Dosi 11 puan ile haftaya damgasını vurup 5 basamak birden yükselerek 3. sıraya ulaştı ve hafta birinciliği puanını aldı.

@hasanca genel tabloda zirvedeki yerinin korurken onu @Maskeli Fedai takip etmeyi sürdürdü.

Sezona izmir bombası gibi başlayan @The_Erinch 'in düşüşü devam etti ve 7. sıraya kadar geriledi...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

10. hafta tahminlerini yapmayı şimdiden unutmayınız...

@Dosi hanım nitroyu açtı. Üsttekilerin vay haline...

İzmir bombası erken patladı...

Forumun hayaleti aynı çizgisini korumakta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...