Biliyorum ama dayanamıyorumDerbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor
kurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim
![]()
Biliyorum ama dayanamıyorumDerbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor
![]()
0 puan alıncada ağlama ozamanBiliyorum ama dayanamıyorumGalibiyet oynasam tutturmak da ayrı mesele genelde galibiyet oynasam da büyük takımlarda kazançsız çıkmıyorum.
İyi de ben ağlamıyorum ki0 puan alıncada ağlama ozamanFB-Trabzon riskli bir maç ama GS ve BJK'ye oynasan en azından GS seni kurtaracaktı
FB şuan 2-1 hissetsemde haftalar önce yazdığım 1-0'a dokunmadım. Yine sistemi bozdum ama umarım üzülmem![]()
0 puanın verdiği üzüntü ayrı amaİyi de ben ağlamıyorum kiKötüyüm diyorum sadece Gs maçından bir iki puan alsam yine yok oldum derdim
![]()
Bak bundan haberim yoktu niye söyledin bilmesem daha iyiydi 1-1 demiştim.0 puanın verdiği üzüntü ayrı amaben de 0'dım, sonra Altay 1-1 görünce, anlaşılan bu hafta kötü diyordum ve demek o dakkika iptal olmuş. Maç bittikten sonra 3 puan aldığımı görünce sevindim
![]()
Önceki sayfa SS bile attımBak bundan haberim yoktu niye söyledin bilmesem daha iyiydi 1-1 demiştim.
Dosi hanım.. Merhamet edin..Derbi maçı kritikGS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor
------
Yoo çok değil ama kusura bakma çok havalandın, yok ben zirveyim siz nerdesiniz gibi büyük laf atınca radarıma girdin![]()
Ayrıca sana bu hafta baya da gıcık kaptım. Artık o birinciliği almaman için tüm enerjimi evrene yollayacağım![]()
Bu haftayı hiç yaşanmadı varsayalım bence. Gördüğüm tablo hiç hoşuma gitmediBu bile tatmin etti
👇
@Gerekli24
Aramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)
Parantes reis ilk kez aşırı haklı çıksın isterim![]()
Artık çok geç, kütük yoldaşım... @Dosi yi üzerine getirtmeyecektin.Geçmiş olsun...Dosi hanım.. Merhamet edin..
Ahtapot paul modunu açtığı an Müslüm Gürses moduna dönersen şaşırmayacağım.@Dosi haftaya düşer yine pek çekinmiyorum kendisinden![]()
@Dosi hanım nitroyu açtı. Üsttekilerin vay haline...Süper Lig 9. hafta sonuçları belli oldu...
@Dosi 11 puan ile haftaya damgasını vurup 5 basamak birden yükselerek 3. sıraya ulaştı ve hafta birinciliği puanını aldı.
@hasanca genel tabloda zirvedeki yerinin korurken onu @Maskeli Fedai takip etmeyi sürdürdü.
Sezona izmir bombası gibi başlayan @The_Erinch 'in düşüşü devam etti ve 7. sıraya kadar geriledi...
Ekli dosyayı görüntüle 110371Ekli dosyayı görüntüle 110370
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
10. hafta tahminlerini yapmayı şimdiden unutmayınız...
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Yok yok çok iyi tabloBu haftayı hiç yaşanmadı varsayalım bence. Gördüğüm tablo hiç hoşuma gitmedi![]()
10 maçta 0 puan çektimYok yok çok iyi tablo![]()
Oluyor bazen öyle. Ben geçen sene 13 veya 16 maç öyle oldum.10 maçta 0 puan çektim
Bir puan alacaktım var devreye girdiOluyor bazen öyle. Ben geçen sene 13 veya 16 maç öyle oldum.