Benim nasıl geçiyor? Bir analiz alalım.Bu hafta beklenenden kötü gidiyor ŞL benim için
Benim nasıl geçiyor? Bir analiz alalım.Bu hafta beklenenden kötü gidiyor ŞL benim için
Sen bence yine ortalamasın. Maçlar değişebilir dahaBu hafta beklenenden kötü gidiyor ŞL benim için
Yok bugün şampiyonlar ligine bakmadım ama ara sıra bakıyorum.@slhttnmtl kicktipp i kontrol ediyor musun? Bir ara ikinciydin
Bende genelde açık oluyor safari sağolsun. Google'dan pek mümkün olmuyor daYok bugün şampiyonlar ligine bakmadım ama ara sıra bakıyorum.
Gayet iyi puan bir sonraki haftada en az bu hafta kadar puan toplamanı ve hatta daha fazlasını senden bekliyorum. Ben nasılım?ŞL UEFA ortadan girdik ama 11 puan toplamışım...
çok sinirliyim ispanyol hakeme 3 top çizgiden döndü lbir tane gol attık bhakem faul verdi @Tolstoyevski8. hafta maç tahminlerini yapmayı unutmayınız...
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @MasacRE @eskici @emreemreu @12.Adam @pompy @Tolstoyevski @HeisenBerg @Gerekli24 @Doğan @Polat Şaşmaz @mesmeso @DarkLegenD @BARON男爵
Neyseki bundan sonra iyi gittim yinede@Dosi bana o nazar boncuğunu gizli gizli taktın dimi, ama sıra sende
Bir an ben tahminleri unuttum sanıp ödüm koptu.@Tolstoyevski kendisine yetişsin diye @bazinga ve @Gerekli24 'e jest yapıp 2 maç tahmini yapmamış
Ekli dosyayı görüntüle 109781
@Gerekli24 ile @bazinga deplasmana oynasaydı görürdüm ben @Tolstoyevski yi üç buçuk atardı.@Tolstoyevski kendisine yetişsin diye @bazinga ve @Gerekli24 'e jest yapıp 2 maç tahmini yapmamış
@bazinga biz de aynı yapmışız iki maçı da@Tolstoyevski kendisine yetişsin diye @bazinga ve @Gerekli24 'e jest yapıp 2 maç tahmini yapmamış
Cidden diğer maçta aynısıymış@bazinga biz de aynı yapmışız iki maçı da
Umarım atar Alanya yoksa zirve hattı iyice farkı açacak benimleCidden diğer maçta aynısıymış
Bu arada @bazinga geçen nşye herkes 1-1 yapmış deyip kendiside bu hafta öyle denemiş Konya-Alanya maçı hâlâ şansınız var puan almaya
Ekli dosyayı görüntüle 109790
------
Kahretsin 1-1 şuan Alanya 2. Golü bulsada puan bana gelse @Tolstoyevski
Ama sende 3 puan kapıyorsun. Değişen bir şey olmamalı senin içinUmarım atar Alanya yoksa zirve hattı iyice farkı açacak benimle
Olsun stratejik olarak rakipler ne zaman az 3 puan alırsa o kadar iyiAma sende 3 puan kapıyorsun. Değişen bir şey olmamalı senin için