Hafta şu an müthiş gidiyorTS maçından da 3 puan almışız, ilk 2 maçı avans olarak vermiş olduk olur gibi @bazinga @Gerekli24
Hafta şu an müthiş gidiyorTS maçından da 3 puan almışız, ilk 2 maçı avans olarak vermiş olduk olur gibi @bazinga @Gerekli24
Zirve hattıyla da çok fark yok aslında, 15. Sıradayız ama iki üç maça bakar @DosiEkli dosyayı görüntüle 109803
@bazinga yollarımızı ayırmış bulunmaktayız
@Tolstoyevski senle yeni bir seri mi yakalayacağız acaba
Sezon başı daha ben iddialı olmak istiyorum bu hafta iyi puanla yaklaşmak lazımZirve hattıyla da çok fark yok aslında, 15. Sıradayız ama iki üç maça bakar @Dosi
BJK maçı başlamadan 1 maç? 🐴Sezon başı daha ben iddialı olmak istiyorum bu hafta iyi puanla yaklaşmak lazım
Kim 🐴 sın?BJK maçı başlamadan 1 maç? 🐴
olympiakos macı moralimi bozduBJK maçı başlamadan 1 maç? 🐴
Rize'nin 1 puanı var yani tam GS'den puan almalık maç ama iki kulüp ölümüne düşman şu an, o yüzden biraz sert geçecektir maçGS rizeyi yener mi ya... hata mı ettim acaba?
Bence o maça sakatlık olur mu diye de bir başka seçenek eklemek gerekir. @TolstoyevskiGS rizeyi yener mi ya... hata mı ettim acaba?
Ne yazık ki kaçmışım forumdan dediğin zamanBJK maçı başlamadan 1 maç? 🐴
Beşiktaş Ankaragücü = Galatasaray RizeRize'nin 1 puanı var yani tam GS'den puan almalık maç ama iki kulüp ölümüne düşman şu an, o yüzden biraz sert geçecektir maç
2 maçı kaçırmama rağmen iyi toparladım 😱Şükür 1 puanda kalmadım mavi boncuk bir tek @Gerekli24 'te işe yaramadı. Harika atmıştı. Daha çok saf @Tolstoyevski