Keith Long
Favori Üye
o nasıl skor @Gerekli24Ekli dosyayı görüntüle 109704ıl
@Gerekli24'ü bir an @pompy sandım. O nasıl tahmin @Gerekli24? Basketbol değil ki.
o nasıl skor @Gerekli24Ekli dosyayı görüntüle 109704ıl
@Gerekli24'ü bir an @pompy sandım. O nasıl tahmin @Gerekli24? Basketbol değil ki.
Basketbolda 88-8 biten bir maç var mıEkli dosyayı görüntüle 109704
Direkt konuya girmiş olsan olay çözülecek.Sizden bir ricam olabilir mi?
Kulübümüzün haberlerini Twitter linki yerine görsel olarak paylaşsanız çok makbule geçecek.Direkt konuya girmiş olsan olay çözülecek.
Konuyla alakasız oldu ama neyse. Görsel olarak paylaşmak uzun iş, o yüzden çok fazla uğraşmıyorum.Kulübümüzü haberlerini Twitter linki yerine görsel olarak paylaşsanız çok makbule geçecek.
Pc mi kullanıyorsunuz ? Mobil mi?Konuyla alakasız oldu ama neyse. Görsel olarak paylaşmak uzun iş, o yüzden çok fazla uğraşmıyorum.
Ben bir an basketbol maçında korktum 88-0 yenik durumdan cevirirdim basket maçını 20-0 dan çevirdim 50-20 yendi sinifim @Gerekli24Basketbolda 88-8 biten bir maç var mı
Bilgisayar ama yine de uğraştırıyor biraz. Link atmak daha mantıklı, yine çıkıyor görüntü.Pc mi kullanıyorsunuz ? Mobil mi?
Ben Twitter'ı uygulama üzerinden kullandığım için linke tıklayınca üye ol vs gibi uyarılarla karşılaşıyorum.Attığınız habere ulaşmak epey güç oluyor, onu belirtmek istedim. En azından metni kopyalayıp atabilirsiniz.Bilgisayar ama yine de uğraştırıyor biraz. Link atmak daha mantıklı, yine çıkıyor görüntü.
O golleri yemeseydi liderdim.Milan yedin o iki golü batırdın bizi.
Benim de günü kurtarıyorduO golleri yemeseydi liderdim.
Futbolda biten 88-8 biten maç var mı? Basketbolda bitebilir ama futbol çok zor, kalenin boş olması lazım ve zaman da yetmez.Basketbolda 88-8 biten bir maç var mı
Ya totem yaptığımı anladığın halde niye hâlâ diretiyorsun Basketbolda da böyle sonuç olmazFutbolda biten 88-8 biten maç var mı? Basketbolda bitebilir ama futbol çok zor, kalenin boş olması lazım ve zaman da yetmez.
Rakip takım sayı atmakta yetersizse, skor üretemiyorsa olur. Futbola göre en azından daha olabiliriği yüksek.Ya totem yaptığımı anladığın halde niye hâlâ diretiyorsun Basketbolda da böyle sonuç olmaz
Bana versinler 88-8 dende çeviririm basketbolda 5-0 ve 7-0 7-7 5-5 olan maç gördünüz mü futboldaRakip takım sayı atmakta yetersizse, skor üretemiyorsa olur. Futbola göre en azından daha olabiliriği yüksek.
Başımla beraber Canım abim benim. 😍🥰😘 Hoşgeldin ,sefalar getirdin.@12.Adam Seni kırarmıyım...geldim er meydanına 😁😁😁
Futbolda olmaz totemden yaptım. Basketbolda da imkansıza yakın bir şeyRakip takım sayı atmakta yetersizse, skor üretemiyorsa olur. Futbola göre en azından daha olabiliriği yüksek.