- Reaksiyon puanı
- 116,114
- Puanı
- 1,060
Ama listede yoksun? Hangi adı aldın?Kaydoldum ama kullanıcı adımla olamadım
Ama listede yoksun? Hangi adı aldın?Kaydoldum ama kullanıcı adımla olamadım
Ad falan alamadım işte nasıl alacam kayıt oldum sadece ben e postaylaAma listede yoksun? Hangi adı aldın?
Sen kayıt olmamışsın ozaman @TolstoyevskiAd falan alamadım işte nasıl alacam kayıt oldum sadece ben e postayla
Oldum ya nasıl olmadımSen kayıt olmamışsın ozaman @Tolstoyevski
Bu kısma @Tolstoyevski cevap versin. Üye olupta kullanıcı adı olmaması tuhafOldum ya nasıl olmadım
@eskici kicktipp’e üye olduktan sonra şuradan bizim lige kayıt olman giriş yapman gerekiyor yaniBu kısma @Tolstoyevski cevap versin. Üye olupta kullanıcı adı olmaması tuhaf
Şuna tıklayınca bizi ve kendini görüyormusun?
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ne bileyim lan onu mu aklıma getireceğim...
O sıralar maNga okuyor, dizi ve film izliyordu, meşguldü. Oyun da oynuyordu. Dünya yansa umurunda olmazdı.
Ben adamı böyle birbirlerine düşürürüm...Hem forumu bırak hem de forumdan sana haber göndermedim diye bana laf söylemeye kalk... Ben bunları yemem...
Zaten sen demedin, mecnun yoldaşım ağzından kaçırdı...Ben bir şey demedim kardeşim, @12.Adam dedi. Ben hiç öyle şeyler söyler miyim, ayıp ediyorsun.
@MasacRE böyle istedi.. Hainlok'u küme düşürelim diye tehdit etti.. Mecbur kaldım..
Yeter be Hainli Fedai... Hem tek başına zirveye kurul hem de sonra gel beni Şerlok beyciğimin önüne at. Şerlok beyciğim yeme bu numaraları, her şey Hainli Fedai'nin başının altından çıkıyor. Benim hiçbir alakam yok bu durumla...Neeee… 😱 Demek burada da her şeyin arkasındaki isim Hainku, bıktım artık bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen hainliklerinden… @MasacRE
Sen yok musun orada peki@MasacRE ve @Maskeli Fedai varken o iş zor...
Bir kere 1 puan ile önde bitiren o, diğer zamanda da ben galiba 1 puan önde bitirdim durum 1-1Yeter be Hainli Fedai... Hem tek başına zirveye kurul hem de sonra gel beni Şerlok beyciğimin önüne at. Şerlok beyciğim yeme bu numaraları, her şey Hainli Fedai'nin başının altından çıkıyor. Benim hiçbir alakam yok bu durumla...
------
Sen yok musun orada peki
Bu kısma @Tolstoyevski cevap versin. Üye olupta kullanıcı adı olmaması tuhaf
Şuna tıklayınca bizi ve kendini görüyormusun?
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Tamam şimdi hallettim benim beyinsizliğim, pardon
Burada dönecek 2 diyalogla birbirimize düşmeyecek kadar hasbıhalimiz var @Araf kardeşimle...Ben adamı böyle birbirlerine düşürürüm...
Zaten sen demedin, mecnun yoldaşım ağzından kaçırdı...