Olur olur. Yazın beni de.@Cervantes de gelir
Olur olur. Yazın beni de.@Cervantes de gelir
@Tolstoyevski detaylara daha hakim o anlatırOlur olur. Yazın beni de.
Onu konudaki etikete eklemiştim ama reaksiyon veya mesaj olmayınca istemiyor diye düşündüm@Cervantes de gelir
Hee görmedimOnu konudaki etikete eklemiştim ama reaksiyon veya mesaj olmayınca istemiyor diye düşündüm
Ben bugün daha konuların çoğuna göz atamadım.Onu konudaki etikete eklemiştim ama reaksiyon veya mesaj olmayınca istemiyor diye düşündüm
Olur olur. Yazın beni de.
Ben değilim yani 😱@Tolstoyevski detaylara daha hakim o anlatır
İlk mesajdaki linkle tıklayıp üye olman yeterli, zaten tek yapman gereken skor tahmini olacak ama gelecek hafta o aşamaya geleceğiz şimdilik üyelik alman yeterli olurBen bugün daha konuların çoğuna göz atamadım.
Konuya bir beğeni fırlatBen bugün daha konuların çoğuna göz atamadım.
Ben değilim yani 😱
@Cervantes şu şekilde katılabilirsin:
Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.
Tamamdır, şimdi üye oluyorum linkten.İlk mesajdaki linkle tıklayıp üye olman yeterli, zaten tek yapman gereken skor tahmini olacak ama gelecek hafta o aşamaya geleceğiz şimdilik üyelik alman yeterli olur
Oldu mu ?Konuya bir beğeni fırlat
Oldu oldu. Cimri olma. Her konuma isterimTamamdır, şimdi üye oluyorum linkten.
Oldu mu ?
Oldu, anlaştık.Oldu oldu. Cimri olma. Her konuma isterim
Katılıyorum.
Umarım yine kötü gidince yarı yolda bırakmazsınKatılıyorum.
Tanımadığımız isimlerde var hasanca misal düzenli hep bulundu. Üye olmayan biri. Ayrıca üye olupta kendini gizleyenlerde olabilir ama hasanca garanti burda üye değil. Senelerdir farklı yarışmalarda bulunmuşKayıt işlemi tamam. @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Sıralama kısmından kimler katılmış diye baktım da forumda hiç görmediğim isimler var.
@EmreCan kendini gizlemene gerek yok, nickini kullan.Tanımadığımız isimlerde var hasanca misal düzenli hep bulundu. Üye olmayan biri. Ayrıca üye olupta kendini gizleyenlerde olabilir ama hasanca garanti burda üye değil. Senelerdir farklı yarışmalarda bulunmuş
O da onun tercihi boşver (şimdi ciddi anlar)@EmreCan kendini gizlemene gerek yok, nickini kullan.
Evt bn kendimi gizliorum@EmreCan kendini gizlemene gerek yok, nickini kullan.
Olay nedir tam olarak