Ne bileyim lan onu mu aklıma getireceğim...Bilmiyorum artık, @MEnes kardeşim birkaç gün içinde foruma teşrif eder belki, o zaman sorarsın.
Ne bileyim lan onu mu aklıma getireceğim...Bilmiyorum artık, @MEnes kardeşim birkaç gün içinde foruma teşrif eder belki, o zaman sorarsın.
O sıralar maNga okuyor, dizi ve film izliyordu, meşguldü. Oyun da oynuyordu. Dünya yansa umurunda olmazdı.Ne bileyim lan onu mu aklıma getireceğim...
Hem forumu bırak hem de forumdan sana haber göndermedim diye bana laf söylemeye kalk... Ben bunları yemem...O sıralar maNga okuyor, dizi ve film izliyordu, meşguldü. Oyun da oynuyordu. Dünya yansa umurunda olmazdı.
Ben bir şey demedim kardeşim, @12.Adam dedi. Ben hiç öyle şeyler söyler miyim, ayıp ediyorsun.Hem forumu bırak hem de forumdan sana haber göndermedim diye bana laf söylemeye kalk... Ben bunları yemem...
Yine zirvede yer alırım muhtemelen.. Ağla pis kütükKatılırız, sezon yarılanmadan küme düşeceğimiz garantilenir ve salarız. Çoğul konuştum ama tek küme düşen ben olurum muhtemelen. @Maskeli Fedai ve @MasacRE şov yapıyorlardı en son, hain kütükler…
Vay hain vay. Artık amacım zirvede yer almak değil, senin zirvede yer almamanı sağlamak.Yine zirvede yer alırım muhtemelen.. Ağla pis kütük
Bunu sayın Gs'li dostuna, yoldaşına yapabilecek misin..Vay hain vay. Artık amacım zirvede yer almak değil, senin zirvede yer almamanı sağlamak.
Zevkle hem de. Yoldaşınla şerefli bir şekilde küme düşmek yerine, tek başına şampiyon olmayı tercih ettin…Bunu sayın Gs'li dostuna, yoldaşına yapabilecek misin..
@MasacRE böyle istedi.. Hainlok'u küme düşürelim diye tehdit etti.. Mecbur kaldım..Zevkle hem de. Yoldaşınla şerefli bir şekilde küme düşmek yerine, tek başına şampiyon olmayı tercih ettin…
Al işte, burada da es geçilmişNe bileyim lan onu mu aklıma getireceğim...
Bilemiyorum ama yine tepelerde olacağım kesin...Al işte, burada da es geçilmiş
Bu sene artık şu yarışmada peşimi bırak. Diplerde dolan
2 kere derece kazanmak bile akılda kalmak için yetmemiş demek... )@MasacRE ve @Maskeli Fedai varken o iş zor...
Sen zaten hep üstlerde olansın. Son seferde bu iki isim ona hep ihanet edenler olarak devreye girip onu aşağılara indirdi diye2 kere derece kazanmak bile akılda kalmak için yetmemiş demek... )
Peki...Sen zaten hep üstlerde olansın. Son seferde bu iki isim ona hep ihanet edenler olarak devreye girip onu aşağılara indirdi diye
2 kere zaten MEnes'in önünde olan isimleri yazmama gerek yok
Kaydoldum ama kullanıcı adımla olamadımOzaman ilk aşamayı yap
Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.