benim hesapta çıkmıyor nasıl ekleyeceğim ?
üyeyim aslında ama sayfada çıkmıyor
İlginç gerçekten giriş yapmana rağmen ve bu linke tıklayınca hangi ekran çıkıyor peki? SS ile mümkünseüyeyim aslında ama sayfada çıkmıyor
Tahmin yapmacaOlay nedir tam olarak![]()
anasayfadan tıklayınca onaylandıİlginç gerçekten giriş yapmana rağmen ve bu linke tıklayınca hangi ekran çıkıyor peki? SS ile mümkünse![]()
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başınaOlay nedir tam olarak![]()
Listeye adın eklenmiş.anasayfadan tıklayınca onaylandı![]()
beni de es geçti mesajda ismim bulunmuyorSüper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına@Dosi es geçmişsin eskici'yi
![]()
onaylatınca eklendi 🤗Listeye adın eklenmiş.
@Dosi beni de demin es geçtin ayrıca neler oluyor sana yahu 😱beni de es geçti mesajda ismim bulunmuyor![]()
Listeye adın eklenmiş.
Konudaki etikette varsın amabeni de es geçti mesajda ismim bulunmuyor
------
onaylatınca eklendi 🤗
Haklısın soğuk algınlığı zaten başlı başına dalgınlığa neden oluyorken ilaçlarla birlikte haliyle normaldir bu durumKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
@Tolstoyevski ilaç etkisi yok oluyor ondan galibayenisini alırım birazdan
euro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamışKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
@Tolstoyevski Sonunda delirttinKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
Tüm detaylar buradaOlay nedir tam olarak![]()
fav10.net
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsıneuro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamış![]()
ben etiketten değil konudan mesaja uğrayınca yokum sanmıştım haklıymışsın 🤗Tüm detaylar burada
![]()
Kicktipp (Tahmin Yarışması) 2020-2021 Sezonu | Genel Yorum & Sohbet Konusu
Geçtiğimiz senelerde @tolgab'ın foruma kazandırıp yürütmüş olduğu gerçek zamanlı futbol tahmin oyunu Kicktipp'in Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonu Tahmin Yarışması Başlıyor! Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle...fav10.net
------
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın![]()
Önce kullanıcı adın veya veteran ismi ile şuraya kayıt ol sonrasını anlatırız zamanı gelinceOynamayı öğretirsen beni de yaz@Dosi
Tahmin yapmaca![]()
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına@Dosi es geçmişsin eskici'yi
![]()
Tahmin yapmayı severim, beni de yazınTüm detaylar burada
![]()
Kicktipp (Tahmin Yarışması) 2020-2021 Sezonu | Genel Yorum & Sohbet Konusu
Geçtiğimiz senelerde @tolgab'ın foruma kazandırıp yürütmüş olduğu gerçek zamanlı futbol tahmin oyunu Kicktipp'in Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonu Tahmin Yarışması Başlıyor! Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle...fav10.net
------
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın![]()
Ozaman ilk aşamayı yapTahmin yapmayı severim, beni de yazın![]()