Kicktipp ⚽ - Süper Lig 2021-22 Sezonu Tahmin Etkinliği | Başvuru Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hesapta çıkmıyor nasıl ekleyeceğim ?

Olay nedir tam olarak :A
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına :A @Dosi es geçmişsin eskici'yi :A

Konudaki etikette varsın ama :A ben olmayanları ayrı etiket ettim :A
@Tolstoyevski ilaç etkisi yok oluyor ondan galiba :A yenisini alırım birazdan
Haklısın soğuk algınlığı zaten başlı başına dalgınlığa neden oluyorken ilaçlarla birlikte haliyle normaldir bu durum :A Bak hemen dikkat çekiyor ama, sana forumda çok yükleniyoruz ve hakkın ödenmez kesinlikle. :A

Olay nedir tam olarak :A
Tüm detaylar burada :A

------

euro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamış :A
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: eskici and Turkuazz

------

Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın :A
ben etiketten değil konudan mesaja uğrayınca yokum sanmıştım haklıymışsın 🤗

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oynamayı öğretirsen beni de yaz :A @Dosi
Önce kullanıcı adın veya veteran ismi ile şuraya kayıt ol sonrasını anlatırız zamanı gelince :A :

Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.

Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına :A @Dosi es geçmişsin eskici'yi :A

------

Tahmin yapmayı severim, beni de yazın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tahmin yapmayı severim, beni de yazın :A
Ozaman ilk aşamayı yap :A

Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.

• Güldürdün
Reactions: eskici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...