Kicktipp ⚽ - Süper Lig 2021-22 Sezonu Tahmin Etkinliği | Başvuru Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay nedir tam olarak
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına
@Dosi es geçmişsin eskici'yi

Konudaki etikette varsın ama
ben olmayanları ayrı etiket ettim

@Tolstoyevski ilaç etkisi yok oluyor ondan galiba
yenisini alırım birazdan
Haklısın soğuk algınlığı zaten başlı başına dalgınlığa neden oluyorken ilaçlarla birlikte haliyle normaldir bu durum
Bak hemen dikkat çekiyor ama, sana forumda çok yükleniyoruz ve hakkın ödenmez kesinlikle.

Olay nedir tam olarak
Tüm detaylar burada

------

euro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamış
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın

Reactions: eskici and Turkuazz
ben etiketten değil konudan mesaja uğrayınca yokum sanmıştım haklıymışsın 🤗

Reactions: Dosi
Oynamayı öğretirsen beni de yaz
@Dosi
Önce kullanıcı adın veya veteran ismi ile şuraya kayıt ol sonrasını anlatırız zamanı gelince
:

Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.

Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına
@Dosi es geçmişsin eskici'yi
Tahmin yapmayı severim, beni de yazın

Reactions: Dosi
Tahmin yapmayı severim, beni de yazın
Ozaman ilk aşamayı yap

Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle https://www.kicktipp.com/fav10superlig/ linkinde yer alan ''become a member'' butonuna tıklayara üye olmaları ya da üyelikleri varsa giriş yapmaları gerekmektedir. Yeni kaydolanların forumdaki kullanıcı adlarıyla siteye kaydolmaları önemle rica olunur.

Reactions: eskici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...