benim hesapta çıkmıyor nasıl ekleyeceğim ?
üyeyim aslında ama sayfada çıkmıyor
İlginç gerçekten giriş yapmana rağmen ve bu linke tıklayınca hangi ekran çıkıyor peki? SS ile mümkünseüyeyim aslında ama sayfada çıkmıyor
Tahmin yapmacaOlay nedir tam olarak
anasayfadan tıklayınca onaylandıİlginç gerçekten giriş yapmana rağmen ve bu linke tıklayınca hangi ekran çıkıyor peki? SS ile mümkünse
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başınaOlay nedir tam olarak
Listeye adın eklenmiş.anasayfadan tıklayınca onaylandı
beni de es geçti mesajda ismim bulunmuyorSüper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına@Dosi es geçmişsin eskici'yi
onaylatınca eklendi 🤗Listeye adın eklenmiş.
@Dosi beni de demin es geçtin ayrıca neler oluyor sana yahu 😱beni de es geçti mesajda ismim bulunmuyor
Listeye adın eklenmiş.
Konudaki etikette varsın amabeni de es geçti mesajda ismim bulunmuyor
------
onaylatınca eklendi 🤗
Haklısın soğuk algınlığı zaten başlı başına dalgınlığa neden oluyorken ilaçlarla birlikte haliyle normaldir bu durumKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
@Tolstoyevski ilaç etkisi yok oluyor ondan galibayenisini alırım birazdan
euro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamışKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
@Tolstoyevski Sonunda delirttinKonudaki etikette varsın amaben olmayanları ayrı etiket ettim
Tüm detaylar buradaOlay nedir tam olarak
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsıneuro ya katılamamıştım ondandır kayıtlı kalmamış
ben etiketten değil konudan mesaja uğrayınca yokum sanmıştım haklıymışsın 🤗Tüm detaylar burada
Kicktipp (Tahmin Yarışması) 2020-2021 Sezonu | Genel Yorum & Sohbet Konusu
Geçtiğimiz senelerde @tolgab'ın foruma kazandırıp yürütmüş olduğu gerçek zamanlı futbol tahmin oyunu Kicktipp'in Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonu Tahmin Yarışması Başlıyor! Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle...fav10.net ------
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın
Önce kullanıcı adın veya veteran ismi ile şuraya kayıt ol sonrasını anlatırız zamanı gelinceOynamayı öğretirsen beni de yaz@Dosi
Tahmin yapmaca
Süper Lig maçlarının skor tahminini yapıyorsun. Skoru tam bilirsen 3 puan, kazananı farkıyla bilirsen 2 puan, sadece kazananı bilirsen 1 puan kazanıyorsun her maç başına@Dosi es geçmişsin eskici'yi
Tahmin yapmayı severim, beni de yazınTüm detaylar burada
Kicktipp (Tahmin Yarışması) 2020-2021 Sezonu | Genel Yorum & Sohbet Konusu
Geçtiğimiz senelerde @tolgab'ın foruma kazandırıp yürütmüş olduğu gerçek zamanlı futbol tahmin oyunu Kicktipp'in Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonu Tahmin Yarışması Başlıyor! Yarışmaya dahil olup forumda ''En İyi Tahminci'' olarak yarışmak isteyenler öncelikle...fav10.net ------
Yok ama ben önceki etiketi de aldım işimi sağlama almak için. Konuda spoi kısmına bak. Etlkette varsın
Ozaman ilk aşamayı yapTahmin yapmayı severim, beni de yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?