açıkçası bazingayı tanımam etmem. Bana 2 kişi laf attı. Biri siz biri @The_Erinch. O nedenle bu sene üçlü takılacağız. Siz bana ben size. Ama bu sene zihinsel olarak kendimi toparlayamadım belki 2. yarı açılırım
Benim en iyi olduğum lig İrlanda ligi bizim Türkiye ligi İrlanda liginin hakem versiyonu @12.Adam @hasancaaçıkçası bazingayı tanımam etmem. Bana 2 kişi laf attı. Biri siz biri @The_Erinch. O nedenle bu sene üçlü takılacağız. Siz bana ben size. Ama bu sene zihinsel olarak kendimi toparlayamadım belki 2. yarı açılırım
BİTTİN SEN HAİN KÜTÜK, KÜME DÜŞECEKSİN… @MasacRE
KÜTÜK LOSER OLMALI.. @MasacRE
O KADAR LOSER OLACAK Kİ LİGDEN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALACAK, DAYANAMAYACAK… @MasacRE
YOLDAŞLARINA İHANET ETMEK NE DEMEK ÖĞRENMELİ.. @MasacRE
KENDİSİ DE NEYİN NE OLDUĞUNU ANLAYAMAYACAK ZATEN, BİR ANDA BEN NEREYE DÜŞTÜM DİYECEK LEŞ HERİF... @MasacRE
Kolayı var beni destekleyin... El birliği ile yok edelim kütüğü... Ben de tost makinesi miyim? ...
Ben oralarda hic olmadım ama çevresinde dolanıyorum. @The_Erinch 😀vay be bir zamanlar ilk 3 te 12. Adam ve The Erinch gibi isimler vardı. Ama nerde şimdi o isimler2 hafta gaz vermedim resmen çöktüler
Ekli dosyayı görüntüle 118710Ekli dosyayı görüntüle 118711
Kicktipp'te 5.Hafta Sona Erdi.İşte Sonuçlar.
Bu sezon herkes coştu.Fena değilim
Bu sezon herkes coştu.Maçkolik sitesine bakıyor msn?
Ekran resmini at da yardımcı olayım.Kaybolursun neme lazım.Yok bakmadım bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?