Ekran resmini at da yardımcı olayım.Kaybolursun neme lazım.
Tamam gösterdiğin yerden bakacam şimdi
Ekran resmini at da yardımcı olayım.Kaybolursun neme lazım.
Dün hasta olduğum için son maça tahmin yapamadım Bu hafta yeniden öne geçmem lazım5.Haftanın En Yüksek puan toplayanları ; @MasacRE , @hasanca , @Gerekli24 ... 12
@MasacRE @batuhankaralar @hasanca @The_Erinch @ardaguler54 @Tolstoyevski @Araf @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @MEnes @gsdikel @bazinga @Turkuazz @Angelica @sezer @slhttnmtl @fatihterim @Keith Long @emreemreu @baltahan @Zeyno @mesmeso @ayd @Cervantes
Ben yurt dışındayımKolayı var beni destekleyin... El birliği ile yok edelim kütüğü... Ben de tost makinesi miyim? ...
Bakacağız Yılmaz 2Dün hasta olduğum için son maça tahmin yapamadım Bu hafta yeniden öne geçmem lazım
Vaaay be, öyle olmuş bu ilk günkü maçlarda evet.... Ama bu akşam ardıma bakmayacağım...fav10sampiyonlarligi - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@MEnes kütük yoldaşım ekranlarımız bir
Dedi ve arkasına baktığında ben hâlâ oradaydım.Vaaay be, öyle olmuş bu ilk günkü maçlarda evet.... Ama bu akşam ardıma bakmayacağım...
Teşekkürler , sende olsan tadından yenmezdi.Benim için farketmezdi. Çünkü bu sezon gözümü kararttim.Hayırlı olsun yeni sezonunuz @12.Adam
Bu sene katılmadım çünkü benim alacağım etiketi başkası alıp sevinsin istedim
Sürekli başarılı bir grafik çizdiğim için doydum başarıya
Fenerbahçeli arkadaşlara başarılar dilerim
Sayın admin beklerim, burada hava çok güzel.Yavaş yavaş üstlere çıkmaya başladığımız güzel bir hafta oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 118805Ekli dosyayı görüntüle 118806
6. Hafta sonunda @Gerekli24 geçen haftaki birinci olma başarısını sürdürüp @12.Adam ile 11 puan alarak 6. haftanın birincileri oldular. İkiside böylelikle üst sıralara yükseldiler ve şampiyonluk iddialarını perçinlediler. @Turkuazz 5 sıra, @bazinga ise 4 sıra yükselerek haftanın dikkat çeken isimleri oldular.
Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü yaşayanlarda 3 sıra gerileyen @batuhankaralar ve @Yakamoz-Asi oldu.
7. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
@MasacRE @hasanca @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Gerekli24 @Araf @ardaguler54 @bazinga @MEnes @Tolstoyevski @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Angelica @gsdikel @sezer @emreemreu @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @Zeyno @baltahan @mesmeso @ayd
geçen hafta sana gaz verdim hemen yükselişe geçtin. Ben de 2. sıraya koyuldum ama benim 4-5.lerde gitmem lazım. Arkadan gelmek daha eğlenceliEkli dosyayı görüntüle 118805Ekli dosyayı görüntüle 118806
6. Hafta sonunda @Gerekli24 geçen haftaki birinci olma başarısını sürdürüp @12.Adam ile 11 puan alarak 6. haftanın birincileri oldular. İkiside böylelikle üst sıralara yükseldiler ve şampiyonluk iddialarını perçinlediler. @Turkuazz 5 sıra, @bazinga ise 4 sıra yükselerek haftanın dikkat çeken isimleri oldular.
Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü yaşayanlarda 3 sıra gerileyen @batuhankaralar ve @Yakamoz-Asi oldu.
7. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
@MasacRE @hasanca @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Gerekli24 @Araf @ardaguler54 @bazinga @MEnes @Tolstoyevski @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Angelica @gsdikel @sezer @emreemreu @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @Zeyno @baltahan @mesmeso @ayd
Sen Psikopat mısın?geçen hafta sana gaz verdim hemen yükselişe geçtin. Ben de 2. sıraya koyuldum ama benim 4-5.lerde gitmem lazım. Arkadan gelmek daha eğlenceli
unutma bu sene başarını bana borçlusun 😎😛 The erinch ona da gaz vereceğim ama benim 5. sıraya gerilemem lazım. İlk yarı 5. olursam kendimi gaza getirip 1. olurum ama ilk 3 içinde biterse ilk yarı gerilerim. Ne olur beni 5. yapın 😀
Neden geriye düşmek için bu kadar isteklisin?unutma bu sene başarını bana borçlusun 😎😛 The erinch ona da gaz vereceğim ama benim 5. sıraya gerilemem lazım. İlk yarı 5. olursam kendimi gaza getirip 1. olurum ama ilk 3 içinde biterse ilk yarı gerilerim. Ne olur beni 5. yapın 😀