Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Hayırlı olsun yeni sezonunuz @12.Adam

Bu sene katılmadım çünkü benim alacağım etiketi başkası alıp sevinsin istedim :A
Sürekli başarılı bir grafik çizdiğim için doydum başarıya :A
Fenerbahçeli arkadaşlara başarılar dilerim :A

• Harika
Hayırlı olsun yeni sezonunuz @12.Adam

Bu sene katılmadım çünkü benim alacağım etiketi başkası alıp sevinsin istedim :A
Sürekli başarılı bir grafik çizdiğim için doydum başarıya :A
Fenerbahçeli arkadaşlara başarılar dilerim :A
Teşekkürler , sende olsan tadından yenmezdi.Benim için farketmezdi. Çünkü bu sezon gözümü kararttim.:A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
IMG_0056.jpg
IMG_0057.jpg

6. Hafta sonunda @Gerekli24 geçen haftaki birinci olma başarısını sürdürüp @12.Adam ile 11 puan alarak 6. haftanın birincileri oldular. İkiside böylelikle üst sıralara yükseldiler ve şampiyonluk iddialarını perçinlediler. @Turkuazz 5 sıra, @bazinga ise 4 sıra yükselerek haftanın dikkat çeken isimleri oldular.
Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü yaşayanlarda 3 sıra gerileyen @batuhankaralar ve @Yakamoz-Asi oldu.

7. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
@MasacRE @hasanca @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Gerekli24 @Araf @ardaguler54 @bazinga @MEnes @Tolstoyevski @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Angelica @gsdikel @sezer @emreemreu @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @Zeyno @baltahan @mesmeso @ayd

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 118805Ekli dosyayı görüntüle 118806

6. Hafta sonunda @Gerekli24 geçen haftaki birinci olma başarısını sürdürüp @12.Adam ile 11 puan alarak 6. haftanın birincileri oldular. İkiside böylelikle üst sıralara yükseldiler ve şampiyonluk iddialarını perçinlediler. @Turkuazz 5 sıra, @bazinga ise 4 sıra yükselerek haftanın dikkat çeken isimleri oldular.
Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü yaşayanlarda 3 sıra gerileyen @batuhankaralar ve @Yakamoz-Asi oldu.

@MasacRE @hasanca @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Gerekli24 @Araf @ardaguler54 @bazinga @MEnes @Tolstoyevski @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Angelica @gsdikel @sezer @emreemreu @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @Zeyno @baltahan @mesmeso @ayd

Fena değilim :A

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 118805Ekli dosyayı görüntüle 118806

geçen hafta sana gaz verdim hemen yükselişe geçtin. Ben de 2. sıraya koyuldum ama benim 4-5.lerde gitmem lazım. Arkadan gelmek daha eğlenceli :)

• Güldürdün
unutma bu sene başarını bana borçlusun 😎😛 The erinch ona da gaz vereceğim ama benim 5. sıraya gerilemem lazım. İlk yarı 5. olursam kendimi gaza getirip 1. olurum ama ilk 3 içinde biterse ilk yarı gerilerim. Ne olur beni 5. yapın 😀
Neden geriye düşmek için bu kadar isteklisin? :A