Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Hain kütük şampiyonluğa oynuyor leş gibi sezon.. @MasacRE @MEnes @Sherlock

Tam bir fiyasko gerçekten de... Bu haine şampiyonluk giderse biz bu işi bırakalım yoldaşım... @Sherlock @MasacRE

BİTTİN SEN HAİN KÜTÜK, KÜME DÜŞECEKSİN… @MasacRE
Canım yoldaşlarım için üst üste 2. şampiyonluğumu almaya doğru ilerliyorum 😳😳 Şampiyon olunca size adayacağım canım yoldaşlarım 😳😳😳

Neden geriye düşmek için bu kadar isteklisin? :A
Genelde başta götürünce sonunu getirememe olasılığı artıyor ama geriden gelince daha kolay oluyor. Şöyle basit bir hediye olsa ucunda o zaman kesin 1. olurdum :) Bu site çok cimri. Alt tarafı hatıra kupa bardak veremezler mi :) The erinch bence el atmalı bu işe :)

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and 12.Adam
IMG_0065.jpg
IMG_0066.jpg

Milli araya girdiğimiz 7. Hafta sonunda @Angelica 11 puanla haftanın birincisi olurken listede 5 sıra birden yükselerek kendini ilk 10 a atmayı başardı. 10 'ar puanlı üç isim var. Bunlar içinde en dikkat çekeni bu hafta tam 6 sıra yükselerek en çok sıra kazanan @Yakamoz-Asi geçen haftaki kötü gidişi telafi etti.Aynı puanı alan @Zeyno ise alt sıralardan kurtulmak içim önemli bir adım attı.Bir diğer 10 puanın Son isim ise abim @The_Erinch oldu. İki sıra birden tırmanarak kütük yoldaşım @MasacRE nin arkasından ikinciliğe yerleşti.Ben ise gayet stabil bir şekilde 9 puanla yolumda ilerdim ve sıramı koruyarak yerimi kaybetmedim. Bu Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü 7 sıra birden gerileyip zirve hattından kopma noktasına gelen @Araf oldu.

@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @bazinga @Angelica @ardaguler54 @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes

Ekli dosyayı görüntüle 118853Ekli dosyayı görüntüle 118854

Milli araya girdiğimiz 7. Hafta sonunda @Angelica 11 puanla haftanın birincisi olurken listede 5 sıra birden yükselerek kendini ilk 10 a atmayı başardı. 10 'ar puanlı üç isim var. Bunlar içinde en dikkat çekeni bu hafta tam 6 sıra yükselerek en çok sıra kazanan @Yakamoz-Asi geçen haftaki kötü gidişi telafi etti.Aynı puanı alan @Zeyno ise alt sıralardan kurtulmak içim önemli bir adım attı.Bir diğer 10 puanın Son isim ise abim @The_Erinch oldu. İki sıra birden tırmanarak kütük yoldaşım @MasacRE nin arkasından ikinciliğe yerleşti.Ben ise gayet stabil bir şekilde 9 puanla yolumda ilerdim ve sıramı koruyarak yerimi kaybetmedim. Bu Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü 7 sıra birden gerileyip zirve hattından kopma noktasına gelen @Araf oldu.

@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @bazinga @Angelica @ardaguler54 @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes

Haftanın birincisimi oldum ben inanamıyorum :A ne tahminler yapmışım be

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam