Yavaş gel...Canım yoldaşlarım için üst üste 2. şampiyonluğumu almaya doğru ilerliyorum 😳😳 Şampiyon olunca size adayacağım canım yoldaşlarım 😳😳😳
Genelde başta götürünce sonunu getirememe olasılığı artıyor ama geriden gelince daha kolay oluyor. Şöyle basit bir hediye olsa ucunda o zaman kesin 1. olurdumNeden geriye düşmek için bu kadar isteklisin?![]()
Canım yoldaşlarım için üst üste 2. şampiyonluğumu almaya doğru ilerliyorum 😳😳 Şampiyon olunca size adayacağım canım yoldaşlarım 😳😳😳
Canım yoldaşım için her şeyi yaparız... Yeter ki şampiyon olsun bizden biri... 😳😳😳 @Sherlock
Ulan nankör sana defalarca anlattım beni neden böylesi gönülden desteklemiyorsun... 😡Canım yoldaşım için her şeyi yaparız... Yeter ki şampiyon olsun bizden biri... 😳😳😳 @Sherlock
Ben de böyle bir adamım işte... Hain ve acımasız...Ulan nankör sana defalarca anlattım beni neden böylesi gönülden desteklemiyorsun... 😡
Döneksin...Ben de böyle bir adamım işte... Hain ve acımasız...5 dakika sonra yoldaşımı da satacağımı tahmin edebiliyor olman lazım...
![]()
Beni de gözüne kestirdi.
Sallama değil gerçekler. İspatı da bu hafta işte. @12. Adam demiştim tuttu. 1 basamak kaldı hedefe 😀
sen başkasın. Ama The Erinctense seni tutuyorum bu sene 😀😀Beni de gözüne kestirdi.![]()
Düzgün etiket edememişsinSallama değil gerçekler. İspatı da bu hafta işte. @12. Adam demiştim tuttu. 1 basamak kaldı hedefe 😀
Milli ara var ya birazdan ağırdan alıyorum.Ama panorama yetişecek merak etme.Bu haftanın yorumunu bekliyoruz @12.Adam![]()
Milli ara var ya birazdan ağırdan alıyorum.Ama panorama yetişecek merak etme.![]()
Adam kaza geçirmiş.Acun'un yolundan ilerliyorsun helal![]()
Adam kaza geçirmiş.Acun'un yolu derken...
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 118853Ekli dosyayı görüntüle 118854
Milli araya girdiğimiz 7. Hafta sonunda @Angelica 11 puanla haftanın birincisi olurken listede 5 sıra birden yükselerek kendini ilk 10 a atmayı başardı. 10 'ar puanlı üç isim var. Bunlar içinde en dikkat çekeni bu hafta tam 6 sıra yükselerek en çok sıra kazanan @Yakamoz-Asi geçen haftaki kötü gidişi telafi etti.Aynı puanı alan @Zeyno ise alt sıralardan kurtulmak içim önemli bir adım attı.Bir diğer 10 puanın Son isim ise abim @The_Erinch oldu. İki sıra birden tırmanarak kütük yoldaşım @MasacRE nin arkasından ikinciliğe yerleşti.Ben ise gayet stabil bir şekilde 9 puanla yolumda ilerdim ve sıramı koruyarak yerimi kaybetmedim. Bu Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü 7 sıra birden gerileyip zirve hattından kopma noktasına gelen @Araf oldu.
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @bazinga @Angelica @ardaguler54 @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes