Yavaş gel...Canım yoldaşlarım için üst üste 2. şampiyonluğumu almaya doğru ilerliyorum 😳😳 Şampiyon olunca size adayacağım canım yoldaşlarım 😳😳😳
Genelde başta götürünce sonunu getirememe olasılığı artıyor ama geriden gelince daha kolay oluyor. Şöyle basit bir hediye olsa ucunda o zaman kesin 1. olurdum Bu site çok cimri. Alt tarafı hatıra kupa bardak veremezler mi The erinch bence el atmalı bu işeNeden geriye düşmek için bu kadar isteklisin?
Canım yoldaşlarım için üst üste 2. şampiyonluğumu almaya doğru ilerliyorum 😳😳 Şampiyon olunca size adayacağım canım yoldaşlarım 😳😳😳
Canım yoldaşım için her şeyi yaparız... Yeter ki şampiyon olsun bizden biri... 😳😳😳 @Sherlock
Ulan nankör sana defalarca anlattım beni neden böylesi gönülden desteklemiyorsun... 😡Canım yoldaşım için her şeyi yaparız... Yeter ki şampiyon olsun bizden biri... 😳😳😳 @Sherlock
Ben de böyle bir adamım işte... Hain ve acımasız... 5 dakika sonra yoldaşımı da satacağımı tahmin edebiliyor olman lazım...Ulan nankör sana defalarca anlattım beni neden böylesi gönülden desteklemiyorsun... 😡
Döneksin... İşte böyle...Ben de böyle bir adamım işte... Hain ve acımasız... 5 dakika sonra yoldaşımı da satacağımı tahmin edebiliyor olman lazım...
Beni de gözüne kestirdi.@hasanca ne sallamışın arkamdan be adam.
Sallama değil gerçekler. İspatı da bu hafta işte. @12. Adam demiştim tuttu. 1 basamak kaldı hedefe 😀@hasanca ne sallamışın arkamdan be adam.
sen başkasın. Ama The Erinctense seni tutuyorum bu sene 😀😀Beni de gözüne kestirdi.
Düzgün etiket edememişsin Tutan ne?Sallama değil gerçekler. İspatı da bu hafta işte. @12. Adam demiştim tuttu. 1 basamak kaldı hedefe 😀
Milli ara var ya birazdan ağırdan alıyorum.Ama panorama yetişecek merak etme.Bu haftanın yorumunu bekliyoruz @12.Adam
Milli ara var ya birazdan ağırdan alıyorum.Ama panorama yetişecek merak etme.
Adam kaza geçirmiş. Acun'un yolu derken...Acun'un yolundan ilerliyorsun helal
Adam kaza geçirmiş. Acun'un yolu derken...
Ekli dosyayı görüntüle 118853Ekli dosyayı görüntüle 118854
Milli araya girdiğimiz 7. Hafta sonunda @Angelica 11 puanla haftanın birincisi olurken listede 5 sıra birden yükselerek kendini ilk 10 a atmayı başardı. 10 'ar puanlı üç isim var. Bunlar içinde en dikkat çekeni bu hafta tam 6 sıra yükselerek en çok sıra kazanan @Yakamoz-Asi geçen haftaki kötü gidişi telafi etti.Aynı puanı alan @Zeyno ise alt sıralardan kurtulmak içim önemli bir adım attı.Bir diğer 10 puanın Son isim ise abim @The_Erinch oldu. İki sıra birden tırmanarak kütük yoldaşım @MasacRE nin arkasından ikinciliğe yerleşti.Ben ise gayet stabil bir şekilde 9 puanla yolumda ilerdim ve sıramı koruyarak yerimi kaybetmedim. Bu Haftanın sıralama olarak en sert düşüşünü 7 sıra birden gerileyip zirve hattından kopma noktasına gelen @Araf oldu.
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @hasanca @batuhankaralar @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @bazinga @Angelica @ardaguler54 @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes