Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

IMG_0034.jpg
IMG_0035.jpg

Kicktipp 'in üçüncü haftası bu sezonun en bereketli haftası olarak kayıtlara geçti.Zirve hattı tam anlamıyla 🔥 aldı. 12 puanla Haftanın en yüksek puanı alan yoldaşım @MasacRE 3 sıra birden yükselerek zirvenin yeni ismi olurken geçen haftanın lideri @Araf bir sıra düşüp ikinciliğe gerilerken, ikinci en yüksek puanı alan abim @The_Erinch çıkışını sürdürerek komşusu @MasacRE 'ye hop hemşerim bende varım dedi ve iki sıra yükselerek ilk üçte yer aldı.Hemen arkasından @batuhankaralar geldi.Son iki sezonu 7.likle tamamlayan ben yani @12.Adam ise bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü bir sıra daha yükselerek ilk 5 in son ismi olmayı başardı.

@Araf @hasanca @batuhankaralar @MasacRE @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @ardaguler54 @Turkuazz @MEnes @mesmeso @sezer @slhttnmtl @bazinga @fatihterim @Gerekli24 @Zeyno @baltahan @Cervantes @gsdikel @Keith Long @Angelica @ayd @emreemreu @bugra46 @caglaruysal @eskici @Jaxiean @Kadir @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 118544Ekli dosyayı görüntüle 118545
Kicktipp 'in üçüncü haftası bu sezonun en bereketli haftası olarak kayıtlara geçti.Zirve hattı tam anlamıyla 🔥 aldı. 12 puanla Haftanın en yüksek puanı alan yoldaşım @MasacRE 3 sıra birden yükselerek zirvenin yeni ismi olurken geçen haftanın lideri @Araf bir sıra gerileyerek ikinciliğe gerilerken, ikinci en yüksek puanı alan abim @The_Erinch çıkışını sürdürerek komşusu @MasacRE 'ye hop hemşerim bende varım dedi ve iki sıra yükselerek ilk üçte yer aldı.Hemen arkasından @batuhankaralar geldi.Son iki sezonu 7.likle tamam ben yani @12.Adam ise bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü bir sıra daha yükselerek ilk 5 in son ismi olmayı başardı.

@Araf @hasanca @batuhankaralar @MasacRE @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @ardaguler54 @Turkuazz @MEnes @mesmeso @sezer @slhttnmtl @bazinga @fatihterim @Gerekli24 @Zeyno @baltahan @Cervantes @gsdikel @Keith Long @Angelica @ayd @emreemreu @bugra46 @caglaruysal @eskici @Jaxiean @Kadir @Maskeli Fedai
budefa önemsemiyorum sebep mayısa kadar yokum cumaları girerim arka sokaklar varken @12.Adam

• İlginç
Reactions: 12.Adam
Gs maçına 1-0 yazacaktım ama bilin bakalım ne oldu :A Neyse ki öndekiler farkı açmadan yetiştim haftaya toparlama şansım var.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 118544Ekli dosyayı görüntüle 118545
Kicktipp 'in üçüncü haftası bu sezonun en bereketli haftası olarak kayıtlara geçti.Zirve hattı tam anlamıyla 🔥 aldı. 12 puanla Haftanın en yüksek puanı alan yoldaşım @MasacRE 3 sıra birden yükselerek zirvenin yeni ismi olurken geçen haftanın lideri @Araf bir sıra düşüp ikinciliğe gerilerken, ikinci en yüksek puanı alan abim @The_Erinch çıkışını sürdürerek komşusu @MasacRE 'ye hop hemşerim bende varım dedi ve iki sıra yükselerek ilk üçte yer aldı.Hemen arkasından @batuhankaralar geldi.Son iki sezonu 7.likle tamamlayan ben yani @12.Adam ise bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü bir sıra daha yükselerek ilk 5 in son ismi olmayı başardı.

Hep benim sayemde reis. Bendeki enerjiyi sana ve The Erinche verdim uçtunuz. Biraz çok vermişim ki ben de enerji menerji kalmadı 😀