- Reaksiyon puanı
- 32,649
- Puanı
- 1,060
@The_Erinch ve benden illallah etti yazmaya başladı. @hasancaOoo hasan bey yazmışsınız çok sevindik valla
@The_Erinch ve benden illallah etti yazmaya başladı. @hasancaOoo hasan bey yazmışsınız çok sevindik valla
Shamrock Rovers takımı Agresif ofansif oynuyor ön alan baskısı jesusunkine uyuyor@The_Erinch abimi dirilttiğin için Allah razı olsun.Ben zaten kötü değildim. İlk haftalarda tutuktum.
Bende hakemler başladı yine daha dördüncü hafta @bazingaMaalesef bu sezon düşme hattında mücadele veriyoruz.
Ben bu lige katılmak istemiyordum yurt dışında stres olmak istemiyorumOrtalama bir hafta gecirmisim genel tabloya bakarsak. 2 sira birden gerilemisiz ama daha sezonun basindayiz, normal.
Ben önümüzdeki hakemlere bakacağım hepsini İrlandaya eğitime yollamak lazım2 sıra yükselmişiz bu hafta ama bu yükselişin yetersiz olduğunun farkındayız. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
sen biraz fark at yoksa 1 hafta içinde yakalayınca keyfi çıkmıyor. The Erinch için de geçerli. Bak pis gaza gelirsem karışmamEkli dosyayı görüntüle 118621Ekli dosyayı görüntüle 118622
Kicktipp'te 4.hafta sona erdi. Haftanın en çok puanını 9 puanla @ardaguler54 aldı ve 2 sıra birden yükselerek 8.sıraya tırmandı.İlk 10 'da @Turkuazz 1 sıra alarak 9.luğu kaptı. Hayalet @hasanca 1 sıra yükselerek averajla beşinciliği paylaştı. @batuhankaralar 2 sıra birden yükseldi liderle puanları eşitledi. @Araf haftayı iki sıra geriledi.
@Araf @hasanca @batuhankaralar @MasacRE @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @ardaguler54 @Turkuazz @MEnes @mesmeso @sezer @slhttnmtl @bazinga @fatihterim @Gerekli24 @Zeyno @baltahan @Cervantes @gsdikel @Keith Long @Angelica @ayd @emreemreu @bugra46 @caglaruysal @eskici @Jaxiean @Kadir @Maskeli Fedai
@The_Erinch ve sayın admin @bazinga ile uğraşmayı bıraktın da yeni hedefin ben miyim?sen biraz fark at yoksa 1 hafta içinde yakalayınca keyfi çıkmıyor. The Erinch için de geçerli. Bak pis gaza gelirsem karışmam
Tahminimi bugünden yaptım iki Saat geride olan bir ülkeye gideceğim saatleri geri aldığında üç saat olacak fark @12.Adam @bazinga@The_Erinch ve sayın admin @bazinga ile uğraşmayı bıraktın da yeni hedefin ben miyim?