Linkini atayım mı ? Bulamazsan diye
Bulurum ben
Linkini atayım mı ? Bulamazsan diye
Hadi bakalım kolay gelsin.Bulurum ben
Sorma ya bana da son iki maç sürpriz oldu özellikle Kayseri maçı.Bu hafta zirve gelir diyordum ama son maçlar sürpriz geldi benim için.
Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Kicktipp 22. Haftanın Tahmin Sonuçları
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Bende şaşırdım kaldırdım masaya vurdum şeyi.Ne ettin 18 puan 😱
Bende şaşırdım kaldırdım masaya vurdum şeyi.
@hasanca çık lan ortayaBana az tüyo ver yahu 4 puan aldığım hafta 18 almak nedir hasanca bile kara kara düṣünüyordur
18 puan çok çok iyi bir skor. Tebrik ederimEkli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Teşekkür ederim.18 puan çok çok iyi bir skor. Tebrik ederim
Puanı yükseltiyor muyum😃Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Etkinliği salan @batuhankaralar ı geç mansiyon ödülü senin. @Yakamoz-Asi
Maçkoliğe bakıyor msn ?1 puan kalmış geçerim inşAllah
Maçkoliğe bakıyor msn ?
Sen yeniden yükseldin, bana nazar değdi. Umarım yükselirim tekrardan.Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248