@12.Adam senle uğraşmayınca formu yakalıyorum. Aslında dün 1. oluyordum ama 93.dakikada samsunun penaltısı hesapta olmadı Bu sene hedef ilk 3 inşallah
Çeneni tut sende. Sataşma.
Beni de geçmiṣ
@12.Adam senle uğraşmayınca formu yakalıyorum. Aslında dün 1. oluyordum ama 93.dakikada samsunun penaltısı hesapta olmadı Bu sene hedef ilk 3 inşallah
Çeneni tut sende. Sataşma.
Derdi benim seni görmez o işi gücü benle basan’ınBeni de geçmiṣ
Derdi benim seni görmez o işi gücü benle basan’ın
Yemlemiş bence Asıl hedef benim. Sen paravansın.Sezon baṣı hedef olarak beni koydu hatırlatırım.
Ben reflüye yakalanmasam geçerdimYemlemiş bence Asıl hedef benim. Sen paravansın.
Geçeceğim inṣallahYemlemiş bence Asıl hedef benim. Sen paravansın.
Bence hedef yapmaGeçeceğim inṣallah
Kicktipp 19.Hafta Tahmin Sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 125118
Ekli dosyayı görüntüle 125119
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 19.hafta sonuçları belli oldu…
@S.G.A.T. Bu hafta aldığı 9 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını yazdırdı.
Haftanın en çok puan toplayan ikinci ismi 8 puanla @Yakamoz-Asi , üçüncülüğü 7’şer puanla @MasacRE ile @emreemreu paylaştı.
Genel puan tablosunda forumdan olmayan gsdikel 166 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada bir başka üye forumdan olmayan ardagüler54 155 puanla ve üçüncü sırada 152 puanla @MasacRE takip ediyor.Kütük vites artırarak ikinci ile arasındaki farkı tek hanelere indirdi.
Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
@gsdikel @ardagüler @MasacRE @Yakamoz-Asi @hasanca (başımın belası ) @S.G.A.T. @cokiyitvci @emreemreu @Tolstoyevski @bazinga (gfburaak bm) @Araf @12.Adam @batuhankaralar @Keith Long @Angelica
Aynı puana gelmiṣiz @hasanca
Çok takıldın çok geçti o işler seviyen düşeli çok oldu.Üstüne @Yakamoz-Asi basarda böcek gibi ezilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 125141
@Yakamoz-Asi gerçek puan durumu bu değil mi ben mi bir şeyi atlıyorum @12.Adam artık sana takılmam, takılıp da seviyemi düşüremem. Ben bu işi anlayanlara takılırım artık öyle sonlarda sürünenlere değil
Kayserispor 35 milyon tl ye satılıyorÇok takıldın çok geçti o işler seviyen düşeli çok oldu.Üstüne @Yakamoz-Asi basarda böcek gibi ezilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 125141
@Yakamoz-Asi gerçek puan durumu bu değil mi ben mi bir şeyi atlıyorum @12.Adam artık sana takılmam, takılıp da seviyemi düşüremem. Ben bu işi anlayanlara takılırım artık öyle sonlarda sürünenlere değil
Vay be etkinlikteki tek düşmanım ile ittifak ha bunu unutmam(çünkü kaydettim) unutursam @Dosi beni şikayet etsin.
Ben puan durumu ortaya koydum. Başımın püsküllü belası haftalık performansı koymuş çok akıllı sanıyor ya kendini. @hasancaBenim sucum mu sen yanlis tablo koyunca
Hacı ben sitedeki puan durumuna bastım ve 20 haftanın sonucundaki puan tablosu çıkıyor. Yani her hafta kim ne puan aldıysa o. Ama ekstraları var mı nereden ekleniyor eklenmiyor bilmiyorum açıkçası. Ha olsa da benim için önemli olan 20 hafta boyunca direkt maçlarda alınan sonuçlar önemli Bunu baz alıyorum. Üstte paylaştığım tablo gibi. Zaten senin en son paylaştığın 19. hafta benimkisi 20. hafta. Buna göre şimdilik 3.yüm ve @Yakamoz-Asi ile farkı 5'e çıkardık Liderle ilk kez tek haneli farka düştü Bu haftanın şifresi 1-1 idiBen puan durumu ortaya koydum. Başımın püsküllü belası haftalık performansı koymuş çok akıllı sanıyor ya kendini. @hasanca
Ben puan durumu ortaya koydum. Başımın püsküllü belası haftalık performansı koymuş çok akıllı sanıyor ya kendini. @hasanca
Hacı ben sitedeki puan durumuna bastım ve 20 haftanın sonucundaki puan tablosu çıkıyor. Yani her hafta kim ne puan aldıysa o. Ama ekstraları var mı nereden ekleniyor eklenmiyor bilmiyorum açıkçası. Ha olsa da benim için önemli olan 20 hafta boyunca direkt maçlarda alınan sonuçlar önemli Bunu baz alıyorum. Üstte paylaştığım tablo gibi. Zaten senin en son paylaştığın 19. hafta benimkisi 20. hafta. Buna göre şimdilik 3.yüm ve @Yakamoz-Asi ile farkı 5'e çıkardık Liderle ilk kez tek haneli farka düştü Bu haftanın şifresi 1-1 idi
Güncel panoramayı paylaşacağım. @Yakamoz-AsiHacı ben sitedeki puan durumuna bastım ve 20 haftanın sonucundaki puan tablosu çıkıyor. Yani her hafta kim ne puan aldıysa o. Ama ekstraları var mı nereden ekleniyor eklenmiyor bilmiyorum açıkçası. Ha olsa da benim için önemli olan 20 hafta boyunca direkt maçlarda alınan sonuçlar önemli Bunu baz alıyorum. Üstte paylaştığım tablo gibi. Zaten senin en son paylaştığın 19. hafta benimkisi 20. hafta. Buna göre şimdilik 3.yüm ve @Yakamoz-Asi ile farkı 5'e çıkardık Liderle ilk kez tek haneli farka düştü Bu haftanın şifresi 1-1 idi