- Reaksiyon puanı
- 32,761
- Puanı
- 1,060
21 katılımcının 12 si düzenli olarak tahmin yapıyor. 2 tanesi de bir var bir yok. TaksitçiSon haftalarda durum vahim maalesef.
@emreemreu ile @batuhankaralar
21 katılımcının 12 si düzenli olarak tahmin yapıyor. 2 tanesi de bir var bir yok. TaksitçiSon haftalarda durum vahim maalesef.
Birincilik şansım kalmayınca tahmin yapmaktan soğudum Neyse devam etmeye çalışırım21 katılımcının 12 si düzenli olarak tahmin yapıyor. 2 tanesi de bir var bir yok. Taksitçi
@emreemreu ile @batuhankaralar
Tercih sana kalmış, hazırda bulunsun istiyorsan yap ama ligler ne zaman başlarsa o zaman yaparım diyorsan o da olur.Ṣimdi ne olacak? @12.Adam tahminleri yinede yapacakmıyız?
19 Aralıkta başlıyorTercih sana kalmış, hazırda bulunsun istiyorsan yap ama ligler ne zaman başlarsa o zaman yaparım diyorsan o da olur.
Her şerde bir hayır vardır.İlk maçları unuttum ama puan fazla alamamıṣ millet iyi oldu.
Başkan açıklama yaptıHer şerde bir hayır vardır.
Her şerde bir hayır vardır.
Fenerbahçe şampiyon olamazmışKİCKTİPP 15.Haftanın Panoraması
Haftanın en çok puan toplayan ismi 15 puanla @Yakamoz-Asi oldu, kendisini tebrik ediyorum. En çok puan toplayan ikinci ismi 14 puanla Ardagüler , üçüncü ismi ise 13 puan toplayan @cokiyitvci oldu.
Gsdikel , Ardagüler54, @Yakamoz-Asi , @MasacRE , @hasanca , @cokiyitvci , @bazinga , @S.G.A.T. , @Tolstoyevski , @Araf , @emreemreu , @12.Adam , gfburaak , @Keith Long ,
Yarışmayı salanlar : @batuhankaralar , @Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 124993
Ekli dosyayı görüntüle 124994
Ben fırsat buldukça yapabiliyorumKicktipp 16.Hafta Panoraması
(Ertelenen Hafta)
Ekli dosyayı görüntüle 125079Ekli dosyayı görüntüle 125080
Erteleme haftasında en çok puan toplayan isim 10 puanla zirvedeki isim gsdikel oldu, kendisini tebrik ederim.Bu hafta iki tane ikinci çıktı ardagüler, ve yedibela @hasanca 9 ar puan topladılar.Haftanın iyi giden son ismi 8 puanla @S.G.A.T. oldu.
Şampiyonluk rekabetinde , foruma üye olmayan iki üye gsdikel en yakın rakibi Arda’nın 9 puanlık bir avantajı bulunuyor.Haftanın çıkışı yedibela @hasanca dan geldi , ikinci ile aynı puanı toplayan iki sezon öncenin şampiyonu iki sıra birden yükselerek formunu kaybetmediğini gösterdi.
İki sıra yükselen bir diğer isim ise @S.G.A.T.
Haftanın dikkat çeken olayı @bazinga nın tahminlerini unutması oldu.
@batuhankaralar zaten oluruna bıraktı.
Katılım gösteren arkadaşlara başarılar ve teşekkürler.
@hasanca @Yakamoz-Asi @MasacRE @S.G.A.T. @cokiyitvci @bazinga @Tolstoyevski @gfburaak (bizim sokak) @emreemreu @Araf @12.Adam @batuhankaralar @Angelica
Çeneni tut sende. Sataşma.@12.Adam senle uğraşmayınca formu yakalıyorum. Aslında dün 1. oluyordum ama 93.dakikada samsunun penaltısı hesapta olmadı Bu sene hedef ilk 3 inşallah