Hadi bakalım kolay gelsin.Bulurum ben![]()
Sorma ya bana da son iki maç sürpriz oldu özellikle Kayseri maçı.Bu hafta zirve gelir diyordum ama son maçlar sürpriz geldi benim için.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Kicktipp 22. Haftanın Tahmin Sonuçları
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Bende şaşırdım kaldırdım masaya vurdum şeyi.Ne ettin 18 puan 😱
Bende şaşırdım kaldırdım masaya vurdum şeyi.![]()
@hasanca çık lan ortayaBana az tüyo ver yahu 4 puan aldığım hafta 18 almak nedirhasanca bile kara kara düṣünüyordur
![]()
18 puan çok çok iyi bir skor. Tebrik ederimEkli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Teşekkür ederim.18 puan çok çok iyi bir skor. Tebrik ederim
Puanı yükseltiyor muyum😃Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Maçkoliğe bakıyor msn ?1 puan kalmış geçerim inşAllah![]()
Sen yeniden yükseldin, bana nazar değdi. Umarım yükselirim tekrardan.Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248