batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,303
- Puanı
- 1,061
Sağol bu hafta biraz daha tahmin yapayım
Sağol bu hafta biraz daha tahmin yapayım
Ay lütfettin Pembe hanımSağol bu hafta biraz daha tahmin yapayım![]()
![]()
İster bak ister bakma bana ne ?Yoo bakmadım bakacam![]()
Tam dedik zirve yapacağız, sezon rekoru kırdık ama 1. olamadık. @12.Adam sağolsun.![]()
Ben bahattın şimşek boykotundayımSen yeniden yükseldin, bana nazar değdi. Umarım yükselirim tekrardan.![]()
@12.Adam tebrik ediyorum güzel puan almışsın. Demek ki geçen haftaki fırçam yaramışEe ne demişler bozuk saat bile günde 2 kez doğru çalışırmış sendeki durum bundan ibaret olsa
@Yakamoz-Asi sen ne ettin böyle resmen dibe vurdun. Güya senle çarpışacaktık beni haya kırıklığına uğrattın 😛 Bence bu haftanın kazananı ben ve arda oldu. Arda ilk kez 1.liğe yükseldi ben de liderle aradaki farkı 5'e indirdim eski liderle de 3'e 😎 20 puan farktan gelmek kolay değil malum
![]()
Haklısın. 16 hafta var ve her şey değişebilir. Benim ilk 3 hedefim vardı şu an ona yakınız. Ama şampiyonluk da gelebilir. GS gibiyim genelde mayıslar bizim oluyorYapacak bir sey yok saglik olsundaha var birkac hafta
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Kicktipp 22. Haftanın Tahmin Sonuçları
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Geçen hafta alt tarafı üç puan fazla almışsın.Bu hafta @Yakamoz-Asi ile olan puan farkı 19 olduGeçen hafta yanlışlıkla tuşlara basınca ve tutunca yüksek puan alan @12.Adam yine gerçek kimliğine döndü.
37 puan fark oluştu. Çıtayı yükselttim aramızda 50 puan olacak şekilde hedef koydum
İlk 2 sıradakileri de kutlarız iyi puan aldılar. Farkı 5'e düşürmüştük ama şimdi 9'a çıktı
![]()
Bu hafta @Yakamoz-Asi ile olan puan farkı 19 olduGeçen hafta yanlışlıkla tuşlara basınca ve tutunca yüksek puan alan @12.Adam yine gerçek kimliğine döndü.
37 puan fark oluştu. Çıtayı yükselttim aramızda 50 puan olacak şekilde hedef koydum
İlk 2 sıradakileri de kutlarız iyi puan aldılar. Farkı 5'e düşürmüştük ama şimdi 9'a çıktı
![]()
Kicktipp’in 24.Haftanın PanoramasıEkli dosyayı görüntüle 125373
Ekli dosyayı görüntüle 125374
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Kırbaç vereyim mi?Hasanca dan fazla puan almıṣım![]()
Kırbaç vereyim mi?![]()
Başımın belasından yine fazla puan alacağına inanıyorum.Ver
Haftasonu tahminlerimi yaptım biraz ters köṣe yaptım bakalım iṣe yarayacak mı![]()
Farkı 18'e düşürmüşsün aferin sanaHasanca dan fazla puan almıṣım![]()
Alkol kullanmıyorum.Farkı 18'e düşürmüşsün aferin sana@12.Adam bu sıralar içerek tahmin yaptığın için ezcük fazla puan alıyon galiba
![]()
ben sana alkol aldın demedim ki. Çay kahve vb fazla içerek tahmin yapınca anlamında dedim.
Haftanın en çok puan alan ismi 13 puanla @Araf oldu.Yirmidördüncü haftada @MasacRE ve @12.Adam topladıkları 12’şer puanla haftanın ikinciliğini beraber paylaştılar.En çok puan son isimler ise 10’arKicktipp’in 24.Haftanın PanoramasıEkli dosyayı görüntüle 125373
Ekli dosyayı görüntüle 125374
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica