batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Sağol bu hafta biraz daha tahmin yapayımEtkinliği salan @batuhankaralar ı geç mansiyon ödülü senin. @Yakamoz-Asi
Sağol bu hafta biraz daha tahmin yapayımEtkinliği salan @batuhankaralar ı geç mansiyon ödülü senin. @Yakamoz-Asi
Ay lütfettin Pembe hanımSağol bu hafta biraz daha tahmin yapayım
İster bak ister bakma bana ne ? MinibüsçüYoo bakmadım bakacam
Tam dedik zirve yapacağız, sezon rekoru kırdık ama 1. olamadık. @12.Adam sağolsun.
Ben bahattın şimşek boykotundayımSen yeniden yükseldin, bana nazar değdi. Umarım yükselirim tekrardan.
@12.Adam tebrik ediyorum güzel puan almışsın. Demek ki geçen haftaki fırçam yaramış Ee ne demişler bozuk saat bile günde 2 kez doğru çalışırmış sendeki durum bundan ibaret olsa @Yakamoz-Asi sen ne ettin böyle resmen dibe vurdun. Güya senle çarpışacaktık beni haya kırıklığına uğrattın 😛 Bence bu haftanın kazananı ben ve arda oldu. Arda ilk kez 1.liğe yükseldi ben de liderle aradaki farkı 5'e indirdim eski liderle de 3'e 😎 20 puan farktan gelmek kolay değil malum
Haklısın. 16 hafta var ve her şey değişebilir. Benim ilk 3 hedefim vardı şu an ona yakınız. Ama şampiyonluk da gelebilir. GS gibiyim genelde mayıslar bizim oluyor Ama 12.Adam olmayınca sarmıyor. Mazlumuma güveniyordum ama bu sene hayal kırıklığına uğrattı.Yapacak bir sey yok saglik olsun daha var birkac hafta
Ekli dosyayı görüntüle 125247Ekli dosyayı görüntüle 125248
Kicktipp 22. Haftanın Tahmin Sonuçları
@ardagüler , @gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Geçen hafta alt tarafı üç puan fazla almışsın. Bir türlü istikrarı sağlayamıyorum ki.Bu hafta @Yakamoz-Asi ile olan puan farkı 19 oldu Geçen hafta yanlışlıkla tuşlara basınca ve tutunca yüksek puan alan @12.Adam yine gerçek kimliğine döndü. 37 puan fark oluştu. Çıtayı yükselttim aramızda 50 puan olacak şekilde hedef koydum İlk 2 sıradakileri de kutlarız iyi puan aldılar. Farkı 5'e düşürmüştük ama şimdi 9'a çıktı
Bu hafta @Yakamoz-Asi ile olan puan farkı 19 oldu Geçen hafta yanlışlıkla tuşlara basınca ve tutunca yüksek puan alan @12.Adam yine gerçek kimliğine döndü. 37 puan fark oluştu. Çıtayı yükselttim aramızda 50 puan olacak şekilde hedef koydum İlk 2 sıradakileri de kutlarız iyi puan aldılar. Farkı 5'e düşürmüştük ama şimdi 9'a çıktı
Kicktipp’in 24.Haftanın PanoramasıEkli dosyayı görüntüle 125373
Ekli dosyayı görüntüle 125374
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Kırbaç vereyim mi?Hasanca dan fazla puan almıṣım
Kırbaç vereyim mi?
Başımın belasından yine fazla puan alacağına inanıyorum.Ver
Haftasonu tahminlerimi yaptım biraz ters köṣe yaptım bakalım iṣe yarayacak mı
Farkı 18'e düşürmüşsün aferin sana @12.Adam bu sıralar içerek tahmin yaptığın için ezcük fazla puan alıyon galibaHasanca dan fazla puan almıṣım
Alkol kullanmıyorum. Saçma sapan konuşma. Sen içiyorsun galiba.Farkı 18'e düşürmüşsün aferin sana @12.Adam bu sıralar içerek tahmin yaptığın için ezcük fazla puan alıyon galiba
ben sana alkol aldın demedim ki. Çay kahve vb fazla içerek tahmin yapınca anlamında dedim. Hemen için fesat senin de. Azıcık hüsnü zan yap ya hu Bak @Yakamoz-Asi2ye bir şey diyor muAlkol kullanmıyorum. Saçma sapan konuşma. Sen içiyorsun galiba.
@Yakamoz-Asi
Haftanın en çok puan alan ismi 13 puanla @Araf oldu.Yirmidördüncü haftada @MasacRE ve @12.Adam topladıkları 12’şer puanla haftanın ikinciliğini beraber paylaştılar.En çok puan son isimler ise 10’arKicktipp’in 24.Haftanın PanoramasıEkli dosyayı görüntüle 125373
Ekli dosyayı görüntüle 125374
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , @gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica