Ne bu? Hatami telafi etme mesaji mi?Er ist mein bester Freund im Fav10@kerem
Tesekkürler.Forumun çok başarılı etkinlik sunucusudur 🤗🤗
@kerem gitmeden gör bariİlk aklıma gelen İsveç'i İsviçre ile karıştırmasıve gurbetçi olduğumuz için ortak yönden dolayı muhabettimiz başlamıştı.
Foruma hızlı bir giriş yapıp sonra sakinleşen ve yürüttüğü yarışmalarla foruma büyük renk katan iyi anlaştığım bir üye 🤗
Çok teşekkür ederim anca şimdi görebildim ama sakinleşen derken?İlk aklıma gelen İsveç'i İsviçre ile karıştırmasıve gurbetçi olduğumuz için ortak yönden dolayı muhabettimiz başlamıştı.
Foruma hızlı bir giriş yapıp sonra sakinleşen ve yürüttüğü yarışmalarla foruma büyük renk katan iyi anlaştığım bir üye 🤗
İlk zamanlar hiç sakin biri değildin, ona deyinmiştimÇok teşekkür ederim anca şimdi görebildim ama sakinleşen derken?
Ya ilk aylarımdı sanırım bütün sinir ve stresimi forumdan çıkarıyordum. Gerçi diğerleri bana bulaşıyorlardı ama neyse umrumda değil, geçti hepsi.İlk zamanlar hiç sakin biri değildin, ona deyinmiştimceza almaman için bazı mesajlarını düzenlemen için yorum yazdığımı hatırlıyorum
Seni de benim sözlük konuma beklerimbirazdan bir mevzu için uplatacam zaten
5 sene sonra açıldı
Dosi derki:Ya ilk aylarımdı sanırım bütün sinir ve stresimi forumdan çıkarıyordum. Gerçi diğerleri bana bulaşıyorlardı ama neyse umrumda değil, geçti hepsi.
Hamburg'tayım desem.Forumun ağır başlı fakat son derece samimi, içten üyelerindedir ve Almanya'yı, Bremen'i temsil etmektedir bize. Musicsurvivor etkinliğinde gösterdiği başarılı ve dinamik performansıyla teşekkürleri de hak etmiştir... @kerem
Kaydettim, çok güzelmiş.
Ben senelerdir okadar laflara nasıl sakin kaldım sanıyorsun. Hepsi bu güzide laftan dolayıKaydettim, çok güzelmiş.Gerçi 2.5 yıl olmuş hala dğn gibi geliyor bana nedense.
Görmemişim mesajını teşekkür ederim, karşılıklı zaten biliyorsun.Dizi-film-müzik vb zevklerimizin genelde uyuştuğu, forumun en kaliteli üyelerinden. Aynı zamanda oldukça da başarılı bir sunucudur.
@Aserat zamanında Kadın dizisini çok aşağıladığı için bende izlediği dizileri zevkle gömüyorum. Ama dizi konusunda seçiciyimdir, haklısın o konuda.Herkesi yaptım seni de atlamayım. Oldukça dobra ve dizileri gömen bir yapın olduğunu düşünüyorum.Ama bu senin kalite anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum.
Zaten hep @Aserat ile atışıyorsun geneldeGörmemişim mesajını teşekkür ederim, karşılıklı zaten biliyorsun.
@Aserat zamanında Kadın dizisini çok aşağıladığı için bende izlediği dizileri zevkle gömüyorum. Ama dizi konusunda seçiciyimdir, haklısın o konuda.
İsot @dreamy, Rachel @sokak sanati, Sincap @Çiğdem, Opa @Forumdash ile de çok atışırız.Zaten hep @Aserat ile atışıyorsun geneldeResmen seni onunla atışmaların ile tanıdım desem
Duygularımız karşılıklı her zamanki gibi.Son gelişinden sonra daha çok kaynaştığımız, yokluğunda değerini daha da anladığım ve kendisiyle uğraşmaya bayıldığım üye.Müzik zevkimiz büyük ölçüde benziyor, son dönemde pek uyuşmuyoruz ama olsun.@kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?