Ölene Ka Hürrem Sultan ın yanındaydı ne Ka güzelTa kendisi
Ölene Ka Hürrem Sultan ın yanındaydı ne Ka güzelTa kendisi
O unutmaz bi şeyiBen unuttum senin hala aklinda.
Bu konuda haklısın .ss
Sen de onlarla öleydin keşke .ssÖlene Ka Hürrem Sultan ın yanındaydı ne Ka güzel
Ben unuttum senin hala aklinda.
Benim kimle nasıl konusmaya, bağ kurdugumu hiç hatırlamıyorum @Çiğdem bacım hariç. Çünkü SPN tek ortak noktamızdı ve yeni gelmişti. Gelir gelmez de spn konusuna filan damlamişti. Bu forumdaki unutulmaz anım olsa gerek
Forumda kimsede byle bir bağ bulamazsın O yuzden biz bacı ve abiyiz @Çiğdem
Benim kimle nasıl konusmaya, bağ kurdugumu hiç hatırlamıyorum @Çiğdem bacım hariç. Çünkü SPN tek ortak noktamızdı ve yeni gelmişti. Gelir gelmez de spn konusuna filan damlamişti. Bu forumdaki unutulmaz anım olsa gerek
Genelde bir üye hakkında konusuyorsam ilk tanısma günümüzden hep anlatırım zaten @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Bully fark ediyorsunuzdur direk o günden başlarım ve forumada üye olduğumda ilk sohbet ettiğim kişi @Forumdash dı Supernatural konusu neden yok diye Karadayının bir avatarı vardı sanırım Karadayı dönemleriIlk ortak noktanizi begenemedim. @Çiğdem
Avatarımı bile hatırlamıyorum ama evet KARADAYI fanıydım o dönemler @xemrexxxGenelde bir üye hakkında konusuyorsam ilk tanısma günümüzden hep anlatırım zaten @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Bully fark ediyorsunuzdur direk o günden başlarım ve forumada üye olduğumda ilk sohbet ettiğim kişi @Forumdash dı Supernatural konusu neden yok diye Karadayının bir avatarı vardı sanırım Karadayı dönemleri
Aaaa biz nasl başladık .ssGenelde bir üye hakkında konusuyorsam ilk tanısma günümüzden hep anlatırım zaten @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Bully fark ediyorsunuzdur direk o günden başlarım ve forumada üye olduğumda ilk sohbet ettiğim kişi @Forumdash dı Supernatural konusu neden yok diye Karadayının bir avatarı vardı sanırım Karadayı dönemleri
İlk sohbet ettiğim olarak sende ayrı kalıcan tabi abicim bağımız ve belki o supernatural sohbeti olmasa konusu açılma durumları belki çıkıp daha gelmicektim , ben hiç forumda böyle uzun kalmamıstım belki buna vesile oldunForumda kimsede byle bir bağ bulamazsın O yuzden biz bacı ve abiyiz @Çiğdem
Ben de unutmucam bacımİlk sohbet ettiğim olarak sende ayrı kalıcan tabi abicim bağımız ve belki o supernatural sohbeti olmasa konusu açılma durumları belki çıkıp daha gelmicektim , ben hiç forumda böyle uzun kalmamıstım belki buna vesile oldun
Oruc tutmadımdan hemen uyumadım ama yinede öğleden önce uyanıyoruz o yüzden ben kaçayım @kerem @sokak sanati @alperuz @serhatt @xemrexxx uyanık kim varsa cicili bicili rüyalarBen de unutmucam bacım
Görmediği gün mü var kuduruğun
Rüyanda yesin Berkan seni.Görmediği gün mü var kuduruğun
Sana da can sisterımOruc tutmadımdan hemen uyumadım ama yinede öğleden önce uyanıyoruz o yüzden ben kaçayım @kerem @sokak sanati @alperuz @serhatt @xemrexxx uyanık kim varsa cicili bicili rüyalar
Bana asıl öyle rüyalar @xemrexxx