FF kerem

Forumun çok başarılı etkinlik sunucusudur 🤗🤗

• Harika
Reactions: kerem
İlk aklıma gelen İsveç'i İsviçre ile karıştırması :A ve gurbetçi olduğumuz için ortak yönden dolayı muhabettimiz başlamıştı.
Foruma hızlı bir giriş yapıp sonra sakinleşen ve yürüttüğü yarışmalarla foruma büyük renk katan iyi anlaştığım bir üye 🤗

• Harika
İlk aklıma gelen İsveç'i İsviçre ile karıştırması :A ve gurbetçi olduğumuz için ortak yönden dolayı muhabettimiz başlamıştı.
Foruma hızlı bir giriş yapıp sonra sakinleşen ve yürüttüğü yarışmalarla foruma büyük renk katan iyi anlaştığım bir üye 🤗
@kerem gitmeden gör bari :A

• Güldürdün
Çok teşekkür ederim anca şimdi görebildim ama sakinleşen derken? :bhr::A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok teşekkür ederim anca şimdi görebildim ama sakinleşen derken? :bhr::A
İlk zamanlar hiç sakin biri değildin, ona deyinmiştim :A ceza almaman için bazı mesajlarını düzenlemen için yorum yazdığımı hatırlıyorum :A

Seni de benim sözlük konuma beklerim :A birazdan bir mevzu için uplatacam zaten :A
5 sene sonra açıldı :A :A

• İlginç
İlk zamanlar hiç sakin biri değildin, ona deyinmiştim :A ceza almaman için bazı mesajlarını düzenlemen için yorum yazdığımı hatırlıyorum :A

Seni de benim sözlük konuma beklerim :A birazdan bir mevzu için uplatacam zaten :A
5 sene sonra açıldı :A :A
Ya ilk aylarımdı sanırım bütün sinir ve stresimi forumdan çıkarıyordum. Gerçi diğerleri bana bulaşıyorlardı ama neyse umrumda değil, geçti hepsi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya ilk aylarımdı sanırım bütün sinir ve stresimi forumdan çıkarıyordum. Gerçi diğerleri bana bulaşıyorlardı ama neyse umrumda değil, geçti hepsi. :A
Dosi derki:
******.png

• Harika
Forumun ağır başlı fakat son derece samimi, içten üyelerindedir ve Almanya'yı, Bremen'i temsil etmektedir bize. Musicsurvivor etkinliğinde gösterdiği başarılı ve dinamik performansıyla teşekkürleri de hak etmiştir... @kerem
Hamburg'tayım desem. :A

Çok teşekkür ederim, evet reelde de yerine göre ağır başlı y da çok samimi olabiliyorum ama aslında ağır başlı görünmek burnu havadaymış gibi sayıldığı için elimden geleni saklıyorum, son derece mütevazı davranmak istiyorum çünkü. :D Doğru zamanda MusicSurvivor ya da Bu Şarkı Benim'i tekrar başlatacağım artık duruma göre forumun havasına bırakacağım.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Dizi-film-müzik vb zevklerimizin genelde uyuştuğu, forumun en kaliteli üyelerinden. Aynı zamanda oldukça da başarılı bir sunucudur. :D

• Harika
Herkesi yaptım seni de atlamayım. Oldukça dobra ve dizileri gömen bir yapın olduğunu düşünüyorum. :A Ama bu senin kalite anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum.

• Güldürdün
Dizi-film-müzik vb zevklerimizin genelde uyuştuğu, forumun en kaliteli üyelerinden. Aynı zamanda oldukça da başarılı bir sunucudur. :D
Görmemişim mesajını teşekkür ederim, karşılıklı zaten biliyorsun. :D

Herkesi yaptım seni de atlamayım. Oldukça dobra ve dizileri gömen bir yapın olduğunu düşünüyorum. :A Ama bu senin kalite anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum.
@Aserat zamanında Kadın dizisini çok aşağıladığı için bende izlediği dizileri zevkle gömüyorum. Ama dizi konusunda seçiciyimdir, haklısın o konuda. :A

Görmemişim mesajını teşekkür ederim, karşılıklı zaten biliyorsun. :D

@Aserat zamanında Kadın dizisini çok aşağıladığı için bende izlediği dizileri zevkle gömüyorum. Ama dizi konusunda seçiciyimdir, haklısın o konuda. :A
Zaten hep @Aserat ile atışıyorsun genelde :A Resmen seni onunla atışmaların ile tanıdım desem yeridir.

• Güldürdün
Reactions: Aserat and kerem
Son gelişinden sonra daha çok kaynaştığımız, yokluğunda değerini daha da anladığım ve kendisiyle uğraşmaya bayıldığım üye. :Z Müzik zevkimiz büyük ölçüde benziyor, son dönemde pek uyuşmuyoruz ama olsun. :bhr: @kerem

• Harika
Son gelişinden sonra daha çok kaynaştığımız, yokluğunda değerini daha da anladığım ve kendisiyle uğraşmaya bayıldığım üye. :Z Müzik zevkimiz büyük ölçüde benziyor, son dönemde pek uyuşmuyoruz ama olsun. :bhr: @kerem
Duygularımız karşılıklı her zamanki gibi. :bhr: Demiştim sana ya bizimsin🙂A) ya kara toprağın diye. :Z

• Harika
Reactions: dreamy