Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕Bumu en iyi kadın oyuncu.Türkiye'de kadın oyuncu kıtlığı yaşanıyor herhalde.
İntahar edesim geldi şimdi.
Şimdi dizisi yokta rahatız biraz
Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕Bumu en iyi kadın oyuncu.Türkiye'de kadın oyuncu kıtlığı yaşanıyor herhalde.
İntahar edesim geldi şimdi.
Fi var diye biliyorum.Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕
Şimdi dizisi yokta rahatız biraz
Aaa o net dizisi ayoll orada napıyorsa yapsınlar gözüme görünmesinlerFi var diye biliyorum.
Çok itici bir tip, hele sevgilisiyle adaş olmak berbat bir durum. En kısa sürede toz olup uçmaları dileğiyle.
Bence çok uyumlular.
Bence ikisinide boş verin ayoll al birini vur ötekine tencere kapak olmuşlarserenayı severim de yanındakine gıcığım
HİÇ boşveremem sen karışmaBence ikisinide boş verin ayoll al birini vur ötekine tencere kapak olmuşlar
Keremin nesine bakıyorsunuz hayret vllaHİÇ boşveremem sen karışma
Şu konuşması bile şımarık olduğunu gösterir,come onmuş amerikan bozuntusu
Kereme baktığımı kim söylediKeremin nesine bakıyorsunuz hayret vlla
aa sende mi farkettin parlaklara olan düşkünlüğümüGüldürdün
İlk kez bir erkeği kötülüyorsun😱 @Çiğdem- bunu parlak kulüpten atarsın artık
Kereme baktığımı kim söyledi
Aaa Bende Keremi seviyor Serenaya gıcık diye algılamısım hatlar karıştı yine bendeGüldürdün
İlk kez bir erkeği kötülüyorsun😱 @Çiğdem- bunu parlak kulüpten atarsın artık
Saftirik seniAaa Bende Keremi seviyor Serenaya gıcık diye algılamısım hatlar karıştı yine bende
Keremi sevmemesi iyi @Yiğitt de doğru yolu bulur inş
Keremi sevmemen iyi ama ecünnücü başı Serenayıda sevmemen lazımSaftirik seni
Niye ayol tatlı kızKeremi sevmemen iyi ama ecünnücü başı Serenayıda sevmemen lazım
Bana da sonradan görmeli bi çift gibi geliyorlarAma görsel olarak güzel çiftler kıskanma
Görsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarNiye ayol tatlı kız
Fiziği muhteşem yüzünü bilemem. Göreceli bi kavramGörsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarSeranay hep diyorum çirkin sınıfında olan birisi fizik 0 yüz hatları zaten güzel değil neyini böyle abartıyorlar hayret
Fizik diye bir şey yok bence bu kızdaFiziği muhteşem yüzünü bilemem. Göreceli bi kavram
Adanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsahFizik diye bir şey yok bence bu kızdaÜnlü olmasaydı eğer çok rahat çirkin denilebilicek birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?