Ben o diziyi izlemedim bilmiyorum @Billy Kane biliyordur belkiOnur Tuna'yı Hayat Devam Ediyor'da izledim, kusura bakma ama hiçbir numarası yok. Adamın tipine aldanmayın, oyunculuk bu kadar basit değil.
aga bunlar sıyırmış trt dizileriyle utanmasalar onur tuna kardeşimizi mematiden iyi falan diyeceklerGürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen.
Onur Tuna yakışıklı biri ama iyi oyuncu mu ondan bile emin değilim.
hep söylerim biliyosun en iyisidir Türkiye nin en iyi oyuncusuEkranlar karizma görsün. Gürkan Uygun Türkiye'nin en iyi oyuncularından biridir net.
Diriliş'e laf eden çarpılır zaten. Bunlar her kaliteli diziye güzel dizi diyorlar. Varsın kaliteli olsun ben izleyemedikten sonra. Ayrıca Onur Tuna'yı kim tanıyorda açıp dizisini izleyecek?fragman müthiş memati reis ulan bu dizi tutmaz mı be
hemde eski imajına dönmüş harika bir dizi olacak gibi mematinin ismi yeter
aga bunlar sıyırmış trt dizileriyle utanmasalar onur tuna kardeşimizi mematiden iyi falan diyecekleronur tuna dediğimiz arkadaş mematinin yanındaki figüranlardan olur en fazla
filintada da devletin tüm imkanlarına rağmen dandik bi dizi açıkçası devletin böyle dandik dizilere para akıtmasına kızıyorum dirilişe eyvallah hem güzel hem kaliteli hemde çok izleniyor ama filinti hem dandik hem senaryosu kötü hemde izlenmiyor totalde sonuncu dizi yani en az izlenen dizi
hep söylerim biliyosun en iyisidir Türkiye nin en iyi oyuncusu
memati artı kara artı berk hakman var daha ne olsunDiriliş'e laf eden çarpılır zaten. Bunlar her kaliteli diziye güzel dizi diyorlar. Varsın kaliteli olsun ben izleyemedikten sonra. Ayrıca Onur Tuna'yı kim tanıyorda açıp dizisini izleyecek?Memati'nin yeni imajı çok iyi ya. Kaçak'ta o haline bir türlü alışamamıştım. Bu haliyle daha sert ve karizmatik görünüyor. Bakalım fragmanda vadettiği aksiyonun hakkını verebilecek mi?
Hacılar ilk tanıtım güzel, sizlerde izleyin:
@china_shangai @takas @34rcp44 @legolas9900 @ABAY_06 @Çiğdem- @vadikızı @Master.1000 @papuleoo @-KADİR- @AlemTo @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @DoğuEşrefoğlu @Castei @gizem ak @batuhankaralar @EFE UYSAL @DarkLeqenD
aga memati var kara var bunu da izle bence ama sen bilirsinZar zor Eskiya ile KVP izliyorum ben uzak dursun Kehribar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?