Kehribar - Tanıtım Fragmanı| Atv

Neden görmesin 2 reytingli diziyi 3 sezon sürdüren kanal 4 reytingli diziyi 3 sezon hayli hayli sürdürürü :A Birde bitmesini hiç istemeyiz :A
Kanal daha çok izlenmenin peşinde ve Filinta'nın maaliyeti çok yüksek. Bizim elektrik paralarıyla nereye kadar? :A

Diriliş gibi izlenmesi gerekiyor. Leyla ile Mecnun kadar gelmiş geçmiş iyi dizi yoktur ama yayından kaldırdılar onu napacağız? :)
onu reyting için mi kaldırlar. filinta net 3. sezonu görür. konusu geniş zaten. daha anlatıcakları hikaye var. reytingide kötü olsa neyse derdim ama ab ve abc'si epey iyi.

onu reyting için mi kaldırlar. filinta net 3. sezonu görür. konusu geniş zaten. daha anlatıcakları hikaye var. reytingide kötü olsa neyse derdim ama ab ve abc'si epey iyi.
Sen söyle ne için kaldırdılar? :) Hacı Filinta ekrandaki en pahallı yapımlardan zati dönem dizisi çok pahallı oluyor. Bu reytinglerle kurtarması imkansız.

Bu tür dizileri muhtemelen sonsuza kadar izlemeyecek olsam da tanıtım fena değil gibi.

Ben sevmem o tarz dizileri :D Bilmem :X Diriliş ve Filinta kankardes gibi braber 3. sezonda final yaparlar :A
Filinta Gürkan Uygun'un dizisinin yerini tutamaz. Diziyi birkaç bölüm izledim ama kadro Kehribar kadar kuvvetli değil. Hem hikayesi herkesin seveceği türden değil.

Yani pek bişey anlaşılmıyor fragmanda ama Kaçak gibi bişey olmasın değişik güzel bir iş çıkarırlar umarım.

Filinta Gürkan Uygun'un dizisinin yerini tutamaz. Diziyi birkaç bölüm izledim ama kadro Kehribar kadar kuvvetli değil. Hem hikayesi herkesin seveceği türden değil.
Onur Tuna ve Serhat Tutumluer kadronun iyi olmasina yeter dizi super sen polisiye seviyorcun bir ilk osmanli polisiyesi :A

Onur Tuna ve Serhat Tutumluer kadronun iyi olmasina yeter dizi super sen polisiye seviyorcun bir ilk osmanli polisiyesi :A
Gürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen. :)

Onur Tuna yakışıklı biri ama iyi oyuncu mu ondan bile emin değilim.

Gürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen. :)

Onur Tuna yakışıklı biri ama iyi oyuncu mu ondan bile emin değilim.
Yok artik adam rolunu yasiyor Onurum @Billy Kane ne diyor 😱 😱

Ben birsey mi dedim Onuru tartisiyoz burda :D Izledigim zaten tarihi diziler tarihede zaten ilgim buyuk :D Çok merakliyimdir
Onur Tuna'yı Hayat Devam Ediyor'da izledim, kusura bakma ama hiçbir numarası yok. Adamın tipine aldanmayın, oyunculuk bu kadar basit değil. :)