Kehribar - Tanıtım Fragmanı| Atv

Tanıtımı beğendim. İlk bölümü izleyeceğim. Sararsa devam ederim büyük ihtimalle cuma günü olur.

fragman müthiş memati reis ulan bu dizi tutmaz mı be :D
hemde eski imajına dönmüş harika bir dizi olacak gibi mematinin ismi yeter

Gürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen. :)

Onur Tuna yakışıklı biri ama iyi oyuncu mu ondan bile emin değilim.
aga bunlar sıyırmış trt dizileriyle utanmasalar onur tuna kardeşimizi mematiden iyi falan diyecekler :kiki: onur tuna dediğimiz arkadaş mematinin yanındaki figüranlardan olur en fazla
filintada da devletin tüm imkanlarına rağmen dandik bi dizi açıkçası devletin böyle dandik dizilere para akıtmasına kızıyorum dirilişe eyvallah hem güzel hem kaliteli hemde çok izleniyor ama filinti hem dandik hem senaryosu kötü hemde izlenmiyor totalde sonuncu dizi yani en az izlenen dizi

Ekranlar karizma görsün. Gürkan Uygun Türkiye'nin en iyi oyuncularından biridir net. :Z
hep söylerim biliyosun en iyisidir Türkiye nin en iyi oyuncusu

fragman müthiş memati reis ulan bu dizi tutmaz mı be :D
hemde eski imajına dönmüş harika bir dizi olacak gibi mematinin ismi yeter

aga bunlar sıyırmış trt dizileriyle utanmasalar onur tuna kardeşimizi mematiden iyi falan diyecekler :kiki: onur tuna dediğimiz arkadaş mematinin yanındaki figüranlardan olur en fazla
filintada da devletin tüm imkanlarına rağmen dandik bi dizi açıkçası devletin böyle dandik dizilere para akıtmasına kızıyorum dirilişe eyvallah hem güzel hem kaliteli hemde çok izleniyor ama filinti hem dandik hem senaryosu kötü hemde izlenmiyor totalde sonuncu dizi yani en az izlenen dizi

hep söylerim biliyosun en iyisidir Türkiye nin en iyi oyuncusu
Diriliş'e laf eden çarpılır zaten. Bunlar her kaliteli diziye güzel dizi diyorlar. Varsın kaliteli olsun ben izleyemedikten sonra. Ayrıca Onur Tuna'yı kim tanıyorda açıp dizisini izleyecek? :) Memati'nin yeni imajı çok iyi ya. Kaçak'ta o haline bir türlü alışamamıştım. Bu haliyle daha sert ve karizmatik görünüyor. Bakalım fragmanda vadettiği aksiyonun hakkını verebilecek mi?

Diriliş'e laf eden çarpılır zaten. Bunlar her kaliteli diziye güzel dizi diyorlar. Varsın kaliteli olsun ben izleyemedikten sonra. Ayrıca Onur Tuna'yı kim tanıyorda açıp dizisini izleyecek? :) Memati'nin yeni imajı çok iyi ya. Kaçak'ta o haline bir türlü alışamamıştım. Bu haliyle daha sert ve karizmatik görünüyor. Bakalım fragmanda vadettiği aksiyonun hakkını verebilecek mi?
memati artı kara artı berk hakman var daha ne olsun :d ama süreç filmin senaristlerinden de çok büyük şeyler beklememek lazım kaçakta ki basit senaryo gibi olursa ömrü uzun olmaz ama bu dizi daha sağlam olacak gibi gözüküyor
dediğin gibi memati imajına geri dönmüş bu imaj bile +2 rtg demek :D cuma günü kesin tutar

Fragman güzel görünüyor. Gürkan Uygun ve Necip Memilli piyasanın en sağlam oyuncularından. Kapışmalarını izlemek büyük bir zevk olur. Cuma günü Medcezir'den sonra izleyecek bir şey bulamadım. Bu dizi Cuma'ya gelirse izlerim ben de. :)

engin altan'ında dirilişten önceki dizilerdeki oyunculuğu beğenilmiyordu ama adam dönem işiyle gelice şu an bambaşka kimliğe büründü ve bana göre en iyi oyuncuların başında gelir kendisi. onur tuna'da öyle zaten filinta dizisinde gerçek oyunculuğunu yansıtıyor ha siz gürkan uygun ile kıyaslamaya girmişsiniz tabii ki gürkan uygun öndedir onur'a göre. ve dizinin senaryosuna laf atamazsınız izlemeden konuşmak neyin kafası? ab'de sözde en iyi aksiyon dizisi kvp yi geçecek az kaldı demekki izleyici dizide birşeyler buluyor. hemen total reytingi öne sürmeyin diğer gruplarada bakınız.

EDO dan daha iyi olacaktır her yönüyle adam karizma ya

bence iyi bir senaryo ile beraber bu ekip ucar gider hatta edo bile gecebilir oyuncu kadrosu çok sağlam tabi ama erkek oyuncu kadrosu tamamda kadın oyuncular tam açıklanmadı kadın tarafıda tamamen açıklansın daha net görürüz

Memati varsa tamamdır belki ilk bölüm onun için bakarım. Ama sağlam iş olacağa benziyor.

Tanıtım beklentimin fersah fersah üstünde olmuş. Epey kaliteli duruyor. Kaçak'ın yakaladığı oranların üstüne çıkar tahminimce :)

İlk fragmanı televizyonda görmüştüm ama buraya yorum yazmamışım. İlk fragmanda pek bir şey yok zaten, o meşhur mercedes göründü sonunda. :D

İkinci fragman da klasik, yakında tüm kadrolu bir fragman isteriz. :bhr:

hm..berk kadroda varmi yokmu daha net bilgi yok
cuma gunu bence yayinlanacak