Neden görmesin 2 reytingli diziyi 3 sezon sürdüren kanal 4 reytingli diziyi 3 sezon hayli hayli sürdürürü Birde bitmesini hiç istemeyizFilinta gelecek sezonu görmez siz bilirsiniz?
Neden görmesin 2 reytingli diziyi 3 sezon sürdüren kanal 4 reytingli diziyi 3 sezon hayli hayli sürdürürü Birde bitmesini hiç istemeyizFilinta gelecek sezonu görmez siz bilirsiniz?
Kanal daha çok izlenmenin peşinde ve Filinta'nın maaliyeti çok yüksek. Bizim elektrik paralarıyla nereye kadar?Neden görmesin 2 reytingli diziyi 3 sezon sürdüren kanal 4 reytingli diziyi 3 sezon hayli hayli sürdürürü Birde bitmesini hiç istemeyiz
Çok güzel dizi yapıyorlar işte bittse çok yazık olur dizi sektörüneKanal daha çok izlenmenin peşinde ve Filinta'nın maaliyeti çok yüksek. Bizim elektrik paralarıyla nereye kadar?
Diriliş gibi izlenmesi gerekiyor. Leyla ile Mecnun kadar gelmiş geçmiş iyi dizi yoktur ama yayından kaldırdılar onu napacağız?Çok güzel dizi yapıyorlar işte bittse çok yazık olur dizi sektörüne
onu reyting için mi kaldırlar. filinta net 3. sezonu görür. konusu geniş zaten. daha anlatıcakları hikaye var. reytingide kötü olsa neyse derdim ama ab ve abc'si epey iyi.Diriliş gibi izlenmesi gerekiyor. Leyla ile Mecnun kadar gelmiş geçmiş iyi dizi yoktur ama yayından kaldırdılar onu napacağız?
Sen söyle ne için kaldırdılar? Hacı Filinta ekrandaki en pahallı yapımlardan zati dönem dizisi çok pahallı oluyor. Bu reytinglerle kurtarması imkansız.onu reyting için mi kaldırlar. filinta net 3. sezonu görür. konusu geniş zaten. daha anlatıcakları hikaye var. reytingide kötü olsa neyse derdim ama ab ve abc'si epey iyi.
Ben sevmem o tarz dizileri Bilmem Diriliş ve Filinta kankardes gibi braber 3. sezonda final yaparlarDiriliş gibi izlenmesi gerekiyor. Leyla ile Mecnun kadar gelmiş geçmiş iyi dizi yoktur ama yayından kaldırdılar onu napacağız?
Filinta Gürkan Uygun'un dizisinin yerini tutamaz. Diziyi birkaç bölüm izledim ama kadro Kehribar kadar kuvvetli değil. Hem hikayesi herkesin seveceği türden değil.Ben sevmem o tarz dizileri Bilmem Diriliş ve Filinta kankardes gibi braber 3. sezonda final yaparlar
Onur Tuna ve Serhat Tutumluer kadronun iyi olmasina yeter dizi super sen polisiye seviyorcun bir ilk osmanli polisiyesiFilinta Gürkan Uygun'un dizisinin yerini tutamaz. Diziyi birkaç bölüm izledim ama kadro Kehribar kadar kuvvetli değil. Hem hikayesi herkesin seveceği türden değil.
Gürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen.Onur Tuna ve Serhat Tutumluer kadronun iyi olmasina yeter dizi super sen polisiye seviyorcun bir ilk osmanli polisiyesi
Yok artik adam rolunu yasiyor Onurum @Billy Kane ne diyor 😱 😱Gürkan Uygun nere Onur Tuna nere, arada çok fark var. Gürkan Uygun 10 sene Vadi'de aksiyon görmüş, bunun yanı sıra Kaçak'ta da oynadı. İkisini kıyaslamayalım istersen.
Onur Tuna yakışıklı biri ama iyi oyuncu mu ondan bile emin değilim.
TRT'den başka kanallarda da güzel diziler var.
Ben birsey mi dedim Onuru tartisiyoz burda Izledigim zaten tarihi diziler tarihede zaten ilgim buyuk Çok merakliyimdirTRT'den başka kanallarda da güzel diziler var.
bu ikisi trt yle kafayı bozmuş dönüşü olmayan bi yola girdilerTRT'den başka kanallarda da güzel diziler var.
Aynen öylebu ikisi trt yle kafayı bozmuş dönüşü olmayan bi yola girdiler
Onur Tuna'yı Hayat Devam Ediyor'da izledim, kusura bakma ama hiçbir numarası yok. Adamın tipine aldanmayın, oyunculuk bu kadar basit değil.Ben birsey mi dedim Onuru tartisiyoz burda Izledigim zaten tarihi diziler tarihede zaten ilgim buyuk Çok merakliyimdir